Zgadzam się. Na dworze hrabia powinien sam decydować co mają robić jego dworzanie.
Nie wylewaj waćpan wina!Sam nie wierzę w tę koronaściemę,
Debili nie sieją, sami się rodzą, mam nadzieję że Ci ktoś zejdzie przez tego wirusa, może wtedy dotrze, że byłeś debilem.
Debili nie sieją, sami się rodzą, mam nadzieję że Ci ktoś zejdzie przez tego wirusa, może wtedy dotrze, że byłeś debilem.
Debilem to trzeba być, by wierzyć w tę koronaściemę po tym, co w ostatnich miesiącach się dzieje.
Sam na początku się obawiałem, od jakiegoś czasu nie wierzę w te bzdury. 2200 ponoć zmarło na to w prawie 7 miesięcy, gdzie dziennie umiera normalnie 1100-1200 osób w PL. Osoby z pozytywnym (aktualnym pozytywnym) wynikiem są zwalniani z izolacji bo "zmieniły się wytyczne". I to ma być groźna pandemia???
tvn24.pl/katowice/koronawirus-w-polsce-ukraincy-z-chalkowa-zostali-zwo...
Sam kurwa jesteś debilem, tylko jesteś za głupi, by to zrozumieć.
Debilem to trzeba być, by wierzyć w tę koronaściemę po tym, co w ostatnich miesiącach się dzieje.
Sam na początku się obawiałem, od jakiegoś czasu nie wierzę w te bzdury. 2200 ponoć zmarło na to w prawie 7 miesięcy, gdzie dziennie umiera normalnie 1100-1200 osób w PL. Osoby z pozytywnym (aktualnym pozytywnym) wynikiem są zwalniani z izolacji bo "zmieniły się wytyczne". I to ma być groźna pandemia???
Sam kurwa jesteś debilem, tylko jesteś za głupi, by to zrozumieć.
W dupie byłeś i gówno widziałeś pajacu.
Widziałeś kiedyś na żywo jak wygląda ta choroba? Widziałeś rentgen płuc? Osłuchałeś kiedyś taką osobę?
Jeśli nie zrobiłeś ani jednej z tych rzeczy to jedyne co możesz zrobić to skleić pizdę foliarzu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów