BeKay napisał/a:
Autor cwaniaczek, bo nie wrzucił początku interwencji. Pewnie aresztowany nie był taki niewinny, jak próbuje nam wmówić. A Wy się jeszcze spinacie. Akurat policja w Polsce jest więcej niż w porządku. Z naszymi policjantami mam do czynienia tylko podczas kontroli drogowych, ale jakoś dotąd nikt mnie nie wywlókł z samochodu, nie dostałem gazem po oczach i nie miałem kajdanek na rękach. W radiowozie byłem raz, jak spisywali moje zeznania po wypadku, w którym uczestniczyłem. Zawsze jestem miły, odpowiadam krótko i na temat, a w konsekwencji mandaty dostaję niższe, albo wcale.
miales do czynienia z drogowka i mowisz, ze policja jest w porzadku, bo jak im dupe wylizesz to ci nizszy mandat dadza??
a jak nasterydowany, nacpany knur napierdala przypadkowych ludzi w centrum miasta to udaja, ze nie widza i wypisuja mandat za picie piwa komus innemu... ile takich sytuacji bylo...
jakby byla taka sama sytuacja, tylko mundury rosyjskie, to bylby placz, ze w rosji faszyzm i dyktatura, ludzie nie maja prawa do zgromadzen i sa zamykani na tle politycznym... ale to sie dzieje w Polsce, propagandy do lba najebali, wiec nie widza problemu oszolomy... jeszcze brawo bija, kulki w leb by chcieli za wyrazanie opinii, czy "nielegalne zgromadzenia" jak za hitlera... pojeby
@up
akurat cwel to jest ktos taki kto z policja wpolpracuje, cwelu