📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
prawie 14 minut? litości...
ostatnio widziałem laske.. nie tylko naturalnie ruda ale i piegowata... czujecie?
ostatnio widziałem laske.. nie tylko naturalnie ruda ale i piegowata... czujecie?
Za dlugie szkoda czasu
Halman napisał/a:
Piegi u rudych to bardzo czesta cecha
To jedyny sposób na zdobywanie przyjaciół jaki znasz?
Brytole mają prawo lać swoich milicjantów dopóki Ci drudzy uznają de facto istnienie no-go zones, w których nie można prosić ich o pomoc. Albo całe UK jest taką strefą, albo takich stref nie ma.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Nie znam kontekstu ale lysy grubas w oklularkach zasluzyl na buta w morde. Szarpac i ugniatac typa przez 10 minut na oczach sasiadow? Sa trzy opcje: zakompleksiony, gruby, lysy, slepy glupiec, albo dokladnie takie mial polecenie albo lysy, gruby, slepy, zakompleksiony uczony
plastic napisał/a:
Nie znam kontekstu ale lysy grubas w oklularkach zasluzyl na buta w morde. Szarpac i ugniatac typa przez 10 minut na oczach sasiadow? Sa trzy opcje: zakompleksiony, gruby, lysy, slepy glupiec, albo dokladnie takie mial polecenie albo lysy, gruby, slepy, zakompleksiony uczony
W normalnym kraju jak ktos wyzej napisal powinien byc zakuty i w radiowozie siedziec w ciagu 30 sekund i bylo by po sprawie. Patrzac na takie filmy to naprawde walka z policja traci sens bo polowa to pedaly a 2 polowa baby.
Sądząć po akcencie to Liverpool lub okolice, tzw. scouser. Pewnie dealer.
Nie dość że przez rudego który stawiał opór przy aresztowaniu załoga interwencyjna musiała wzywać posiłki, i helikoptery. To nawet jest i ochrona przed szkodliwymi promieniami słonecznymi typu chemitrials w 7:50 minucie. Dla brytoli te naloty z powietrza chemikaliami to i tak nic strasznego. bo ponoć rudzi i tak nie lubią się opalać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów