No i właśnie o tym pisałem, że zwykły piknik nie jest w stanie tego zrozumieć. Siedzicie sobie na krzesełkach i wpierdalacie słonecznik, nazywając grupę ULTRAS bandziorami, a to właśnie oni są ważną częścią Polskich stadionów i to dzięki im właśnie na meczach można oglądać ciekawe oprawy meczowe. Dobra są Huligani, ale nie powinno się ich wrzucać do jednego wora z Ultrasami. Jak ktoś się tym interesuje to wie, że różnica jest ogromna. Ale jak już napisałem, zwykły wpieralacz słoneczniku nigty tego nie pojmie. Idźcie dalej czytać "Gówno Prawda", "żyd pospolitą" i onanizujcie się podczas artykułów na temat pacyfikacji kibiców przez Policję.
I niech nikt mi kurwa nie mówi, że policja nie nadużywa siły...
A teraz każdy wymądrzający się, że jak policja napierdala wszystkich to jest dobrze. Życzę wam, żebyście znaleźli się w podobnej sytuacji, idziecie z dziewczyną sobie spokojnie na mecz, a policja musi mieć czym się pochwalić, żeby siać propagande. I dostajecie wpierdol, a później na komisariacie zostajecie zmuszeni do przyznania się do uczestniczenia w bójce z policją.