PS: Ciekawe ile razy przeczytam JP?
Dla mnie od zawsze największa nagroda to, zapach ciętych kwiatów na grobie wroga.zatłuc tych chuliganów się powinno, bo to syf w czystej postaci, jak chcą się zabawić to niech do wojska se pójdą i tam na poligonie się wyżyją ... czy ta nadpobudliwość i agresja są wywołane ciężkim dzieciństwem, brakiem foremek w piaskownicy, czy Bóg wie czym? Puknijcie się w głowę i zacznijcie żyć normalnie, palcie jointy
Zatłuc wszystkich ćpunów się powinno, bo to brud w czystej postaci.
Kurwa wielkie inteligenciki, co kurwa nigdy na meczu nie były a o burdach czytają tylko w jakiś szmatławcach i nagle wielcy znaffcy się zrobili w temacie. Skończcie pierdolić.
Tacy z was sadyści a jakiegoś "wpierdola" się boicie. Któryś z kolegów wyżej próbował was oświecić to stwierdziliście, że za darmo pałowania się nie dostaje. Jak żadna argumentacja nie dociera to może powinniście przejść się na mecz drużyny z miasta i zobaczyć jak to jest na prawdę. Mogę was zapewnić, że zszokuje was to co zobaczycie, bo propaganda GóWna i ITI pokazuje zupełnie inny obraz, a wy łykacie wszystko co jest wam podawane. Pewna pani socjolog siedząca w temacie od kilku dobrych lat stwierdziła, że chuligani stanowiąc nie więcej jak 10% społeczności kibicowskiej. Pozostałe 90% to normalni ludzie, tacy jak wy i podobnie jak większość z was posiadający pasję ( nie, nie napierdalanie wśród nich są zarówno prawnicy i lekarze i budowlańcy czy sprzedawcy, tyle że na stadionie nie liczy się to kto ile zarabia, czy ile ma samochodów. Tylko WSPÓLNOTA - każdy jest równy.