Czasami nadchodzi taki czas, że jedynym słusznym rozwiązaniem, jest zebranie swoich żołnierzy i przeprowadzenie niespodziewanego ataku!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Braci się nie traci.
Mają jaja, skurwysyny.
Mają jaja, skurwysyny.
Jak by tak ze świniami, to na muzułmanów. A z kurami, to na kogo ? na KFC ?
Na wegan
Kurzy blitzkrieg.
Nie wiem dlaczego mnie nie dziwi banda nierozgarniętych istot biegnąca za inną inteligentniejszą, ale w tym samym stopniu nie rozgarniętą istotą. Bardziej mnie zastanawia czym się różni sadistic od randomowych gifów w tym przypadku.
Ahoi napisał/a:
Nie wiem dlaczego mnie nie dziwi banda nierozgarniętych istot biegnąca za inną inteligentniejszą, ale w tym samym stopniu nie rozgarniętą istotą.
Pójdziesz na wybory to zrozumiesz co te kurczaki czują.
Max 3 sztuki pomnożone razy cgi, kto nie widzi ten pizda
PowerBoBass napisał/a:
Max 3 sztuki pomnożone razy cgi, kto nie widzi ten p*zda
A kto pizda ten huj. Zawieśmy matrixa.
koras24 napisał/a:
A kto pizda ten huj. Zawieśmy matrixa.
a kto chuj, ten dupa. Zawieśmy mamuta
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów