Błaszczykowski po meczu z Rosją jest na ustach niemal wszystkich. Czy po dzisiejszym meczu również tak będzie? Tego jeszcze nie wiemy, ale Andrus napisał piosenkę o Kubie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@pakicito
jak masz pierdolić takie głupoty, to sie nawet nie wysilaj na komentarz
A Andrus jak zwykle zajebisty.
@up to samo od razu przyszło mi do głowy.
Denerwuje mnie to całe uwielbienie dla Błaszczykowskiego czy Lewandowskiego, przecież oni nie grali sami, sami nie strzelili tych goli...powinno się uwielbiać całą drużynę a nie tylko tych którzy strzelają albo bronią bramki :/
Cytat:
@pakicito
Euro najważniejsze, co tam ustawy, podatki, itp. jak się kieszonkowe od rodziców dostaje
Euro najważniejsze, co tam ustawy, podatki
i tak ty mozesz chuja zdzialac wiec ciesz sie Euro !
i tak ty mozesz chuja zdzialac wiec ciesz sie Euro !
Nie potrafi nawet dobrze nazwiska wymówić burak jeden... BłaszczykoWski przecież się mówi a nie Błaszczykoski !
A o tzw gwarze warszawskiej to Sianawny Kolega słyszał ? W tym wypadku nazwisko wymówione jest jak najbardziej poprawnie
A to oryginał tej piosenki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów