📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Ale sie doigrał. Nieeee tylko nie woda. To co ty robisz jak stara każe ci sie wykąpać?
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
mogli się pięściami napierdalać po ryju ale majewski i tak by przegrał.
Jak słyszę tego idiotę Majewskiego w esce to przełączam na radio Złote przeboje........
ja go pamiętam najbardziej z tej walki
mrowek1-85 napisał/a:
ja go pamiętam najbardziej z tej walki
Przetłumacze na polski.
No więc lenox luis podeszedł do szpilki i powiedział mu że jak chce, to może zostać lokajem w jego willi
markop4321 napisał/a:
Przetłumacze na polski.
No więc lenox luis podeszedł do szpilki i powiedział mu że jak chce, to może zostać lokajem w jego willi
Lewis a nie luis i póki co Szpilka nie przegrał żadnej zawodowej walki więc lamusy dupa cicho
Jeden warty drugiego
heh pozytywny gość ze Szpili, dużo śmiechu bylo.
...szkoda, że mu nie zajebał na zęby, tą marną oglądalność by podbił trochę dla Szymona
...szkoda, że mu nie zajebał na zęby, tą marną oglądalność by podbił trochę dla Szymona
ale doda sie zrobiła nudna....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów