Pamiętacie "there is no dog"? Tu jest coś równie głupiego i troche przerażającego Wg mnie lepsze z produkcji tego pana
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
jakoś mnie te filmiki nie rozśmieszyły. Ten z psem był o wiele lepszy, albo ten z piła mechaniczną.
Suty wymiatają
Do poziomu "there is no dog" trochę im brakuje ...
Nie trochę, tylko w chuj....
Lepsze o niebo jest asdfmovie , a nie taki szit.
bądź skonsultuj się z psychoterapeutą
Powiedz mi kurwa, co tu jest przerażającego?
Powiedz mi kurwa, co tu jest przerażającego?
yadam, myślałem nad tym, ale stwierdziłem, że którys z modów i tak by usunął, gdyż już było.pl
@up
głupota twórcy okazana w tym "arcydziele"
jedynie suty fajne
ten ostatni zamiast strzelić se w łeb(przewidziałem to już na początku) mógł zacząć się śmiać jak psychopata po czym z uśmiechem na twarzy wydłubać sobie ręcznie oczy i z rękami wsadzonymi w mózg pobiegać trochę w kółko ciesząc się jak pojebany ;D
głupota twórcy okazana w tym "arcydziele"
jedynie suty fajne
ten ostatni zamiast strzelić se w łeb(przewidziałem to już na początku) mógł zacząć się śmiać jak psychopata po czym z uśmiechem na twarzy wydłubać sobie ręcznie oczy i z rękami wsadzonymi w mózg pobiegać trochę w kółko ciesząc się jak pojebany ;D
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów