A więc jak to jest jak się wczujesz
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
boolie8830 napisał/a:
poczuj klimat plastikowych kulek... paintball przewyższa przebieranki asg o kilka poziomów
Chyba pionów.
Też mi zabawa biegać ze sprzętem do nurkowania. Nieporęczne, nierealistyczne i jeszcze wygląda jak przez okno. No ale zawsze po powrocie do domu możesz powiedzieć, że dorabiasz jako clown w cyrku, tyle kolorów i w ogóle.
rockface123 napisał/a:
ale przyjeby ...
No no.. popierdol ja posłucham;] siedź sobie w domu i napierdalaj w Call of duty ;] nie wiesz co to dobra zabawa
Jak to powiedział asystent na ćwiczeniach, zresztą ppłk rezerwy: "Dorosła osoba która chce iść do wojska, idzie do wojska, a jeśli bawi się w formacje paramilitarne to znaczy, że jest zaburzona psychicznie".
boolie8830 napisał/a:
poczuj klimat plastikowych kulek... paintball przewyższa przebieranki asg o kilka poziomów
sadystycznie bolesny napisał/a:
Chyba pionów.
Też mi zabawa biegać ze sprzętem do nurkowania. Nieporęczne, nierealistyczne i jeszcze wygląda jak przez okno. No ale zawsze po powrocie do domu możesz powiedzieć, że dorabiasz jako clown w cyrku, tyle kolorów i w ogóle.
Hehe, dorośli faceci biegający z plasykowymi karabinami i bawiący się w wojnę. Ba - jeszcze dzielą się na dwie klasy i nie lubią wzajemnie... Klasa, panowie, klasa.
A co robicie, jak mama was nie wypuści na dwór?
Śmiechłem ze ślimaka - "Po akcji mi dasz" zupełnie niewzruszony, że kolega umiera ;d. Propsy za produktywność.
ASG dla dzieciaków, wezcie sobie pozwolenie na bron i kupcie cos mocnego a nie jakies kapiszony w morde jebane
Paraolimpiada normalnie
0:24 "no...." z jakim zalem ze go o cos prosi akurat przed smiercia
Moim zdaniem najfajniejsza grupa airsoftowa.Filmik podobnie na spontanie
ASG fajna sprawa, ale co to robi na Sadolu, to ma niby być straszne itp.? Widzę że robi się tu powoli forum gimbusiarskie o wszystkim ...
Nie będę tutaj pisał czy paintball jest lepszy czy nie (sam nie gram w to ani w to) ale powiedzcie mi "gracze" ASG. Jak w tym wyglądają mecze ? Czy nie np. tak :
"-Dostałeś kulką, dostałeś!
-Nieprawda nie dostałem!
-On oszukuje!
-Nie bo on oszukuje!"
?
"-Dostałeś kulką, dostałeś!
-Nieprawda nie dostałem!
-On oszukuje!
-Nie bo on oszukuje!"
?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów