18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (12) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 14 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
darecki328 2012-03-22, 10:16 1
@up
ależ ty kurwa głupi jesteś. Airsoft to zamiennik z wojną jak chcesz ponapierdalać bez większego ryzyka w ludzi to nie jedziesz do Afganistanu tylko wpisujesz sie do pierwszej lepszej grupki ASG
Zgłoś
MadDave 2012-03-22, 14:13 4
Kurwa jak czytam niektóre komentarze to dosłownie nie wiem co myśleć , ludzie mają jakieś hobby/pasję -odstresują się po robocie dobrze przy tym spędzając czas ,ale nie zawsze znajdzie się grupa tępych hejtów którym tak zajebiście przeszkadza to że ktoś lubi czasem wykonać inną czynność jak napierdalanie klawiszy lub chlania browarów całymi dniami. Co do filmiku- IMHO dość kiepski panowie nie postaraliście się , pozatym wrzucając go tutaj wystawiliście się na jedyną formę krytyki czyli zmieszanie z gównem.
Argument- jak chcesz postrzelać idź do woja - no pogratulować pomyślunku , co jak chce sobie połowić ryby to natychmiast mam być rybakiem na kutrze ?... Argument 2- pedalstwo - bitch please...
Zgłoś
L................r 2012-03-22, 15:15
O kurwa jakie retardy

Jedni wieszaki 1,90 50 kilo, drudzy przyjeby w okularach, trzeci tłuścioszki
Generalnie pogarda
Zgłoś
Black Snake 2012-03-22, 15:18
Nie chce ktoś może kupić m16a3? ;>
Zgłoś
!Timon 2012-03-22, 16:08
@MadDave
Nie - chcesz postrzelać idziesz na strzelnicę. Na grę terenową też można się ustawić bo czemu nie.
Zabawna jest tylko ta kultura airsoftowa - Ci ludzie z zabawy praktycznie niczym nie różniącej się od strzelaniny 7 latków z patykami na podwórku próbują sobie zrobić ideologię i lansować się na twardzieli.
Jakbym się bawił lalkami [a może się bawię?] to NIE wrzucałbym z tego filmików do sieci.
Zgłoś
MadDave 2012-03-22, 16:56
@!Timon
Nie - chce postrzelać i spędzić czas ze znajomymi ustawiam się na grę terenową z naciskiem na strzelanie(btw na strzelnicy też bywam - i co ty na to?) . Z drugiej strony paintball to też bieganie z czymś patykopochodnym i staranie się zabić/trafić/fragować jak zwał tak zwał .
Kurwa są ludzie którzy z asg faktycznie robią zabawe dla 7 latków ale są i tacy których umiejętności robią wrażenie , jedynie co mnie wkurwia to lansowanie się na madafaka taktyków od niewiadomo czego i znawców cudów na kiju dzięki czemu mamy taką a nie inną opinie .
-BTW@!Timon - bardzo mi przykro że spotkałeś na swej drodze tylko takich graczy .
Zgłoś
bober93 2012-03-22, 16:59

Mamo!
Mamo kup mi!
Zgłoś
Niepodlegly 2012-03-22, 17:37 3

dobra, dobra
niektórzy lubią pobiegać ze swoimi markerami, których kulki latają po 20 metrów na sekundę, a tacy jak ja wolą latać z PORZĄDNĄ, METALOWĄ, STRZELAJĄCĄ KULKAMI LECĄCYMI PONAD 100 METRÓW NA SEKUNDĘ, REALISTYCZNIE WYGLĄDAJĄCĄ REPLIKĄ. Mimo to nie przeszkadza mi, że Wy jaracie się czymś innym. Ja się zajarałem stosunkowo realistyczną rozgrywką... Wy wolicie szybką bieganinę. Aninie czuję się lepszy, ani gorszy. Nie wiem czy wiecie, ale airsoft był pierwotnie wykorzystywany do szkolenia Japońskiego wojska, więc spory o pedalstwo tu powinny się zakończyć. I nie ma kwestii typu dostałem, nie dostałem. Kodeks honorowy, a "terminatorzy" są pizdami, które nie umieją się pogodzić z porażką. Z resztą jakby w ASG były tak bardzo potrzebne kulki z farbą, to i takie by zrobili. Są robione takie chujowe, do tych chujowych chinek za 15 zł do zabawy, a profesjonalnie potrzebne nie są. Nie rozumiem czemu urażamy się wzajemnie.

Jeżeli ktoś ma mnie zamiar zjechać, to mówię od razu
JEBIE MNIE TO
Zgłoś
andyq 2012-03-23, 1:57
Widać że te Cioty nigdy broni w ręku nie trzymały (pomijam tą na plastikowe kulki). Kurwa jak można kolbę na ramieniu położyć? Większość z nich tak robi. A ten psęudo snajper to już przegina. Jak by wziął karabin do ręki to by mu luneta oku wycięła.
No ale to co pierdolę przecież to są znawcy tematu przecież odrzut po strzale to tylko na amerykańskich filmach.
I co to za zabaw strzelać z plastikowych kuleczek? Paintball to jeszcze jestem w stanie zrozumieć i sam czasami się w to bawię (bo to tylko zabawa jak ktoś twierdzi inaczej to ma łeb sprany jak goście na filmiku a o broni żadnego pojęcia, jak takiego zagadasz to powie Ci wszystko kiedy model powstał jak szybko strzela itp. itd. ale co do obsługi to tylko zabawki). Po paintballu to chociaż siniaki porządne zostają i przez parę dni jest co wspominać.
Zgłoś
szefooo 2012-03-23, 22:05 1
ASG
Jeśli chodzi o obrażenia to akurat w ASG widywałem gorsze od paintballa głównie ze względu na to że kulki są małe , lecą z ogromną prędkością a gracze mają tylko okulary. Na necie można znaleźć poprzebijane uszy czy kulki między zębami które dostały się tam przez policzki. Fakt faktem że "broń" wygląda bardziej realistycznie bo nie trzeba podłączać butli i magazynka na zewnątrz. Sam mam sniperke asg ale wyłącznie jako element dekoracyjny pokoju. Prędkość początkowa kulki w zależności od jej wagi V0 - 142-146 metrów na sekundę (470-483fps). Zapraszam każdego kto uważa że to pedalska zabawka na strzał w twarz z powiedzmy 5 metrów. Sito z ryja.

Paintball
Grywam i bardzo mi się podoba. Z minusów to maska na całą twarz w której chujowsze szybki potrafią parować i chuja widać.
Zdejmować maski nie ma co bo można wrócić bez oka do domu. Kulki są znacznie większe niż w ASG i w połączeniu z butlą z gazem stają się 1000x celniejsze. Z plusów też wydostający się z lufy gaz przy wystrzale i dosyć głośny huk.
Obrażenia przy noszeniu maski nie powinny być tak drastyczne jak w ASG choć narazimy się tu na dużo więcej siniaków . Znam cwaniaczków co po 3 swetry ubierają. Nie ma się co oszukiwać jak ktoś ci wyjdzie w budynku z za rogu to walicie w siebie serie a doznanie jest piękne. Momentalny skok adrenaliny i uczucie masakrowania twojego ciała rzucanym w twoim kierunku 2 kilowym młotkiem z częstotliwością 2-7 młotków na sekundę. Coś pięknego dla sadysty.
Jeśli chodzi o wygląd "broni" to w i paintballu zdarzają się już bardzo realistycznie wyglądające egzemplarze mające gaz w granatniku.

Paintball i ASG
W obu dyscyplinach zdarzają się oszuści którzy twierdzą że "nie dostali". Nie wiem jak w ASG ale jak bywałem na paintballu to delikwent dostawał serie z metra w plecy i kończył na dziś gre.
W obu dyscyplinach są grupy ogarniające elementy taktyki c jest fajne . W obu są też kompletni amatorzy którzy potrafią im w czasie poniżej minuty zapierdolić flage z bazy. Każdy może się sprawdzić w roli dowódcy i dowodzić np 12 ziomalami.
Granie w battlefield nie oddaje nawet 1% odczuć z obu tych dyscyplin. No chyba że matka was napierdala przed kompem młotkiem co akurat na tym forum by mnie nie zdziwiło.

Suma sumarum obie dyscypliny mają zalety i wady każdy wybierze coś dla siebie . Ja wybrałem Paintball i go polecam.

Co do filmiku. Rozjebało mnie na deski. Jak dostałeś to schodź bo to nieodłączny element gier.
A ślimak zagrał rewelacyjnie. Powinien zastąpić Ryśka w klanie.
Zgłoś
szopenfeldziarz 2012-03-26, 0:04
Niepodlegly napisał/a:

(...) jak ja wolą latać z PORZĄDNĄ, METALOWĄ, STRZELAJĄCĄ KULKAMI LECĄCYMI PONAD 100 METRÓW NA SEKUNDĘ, REALISTYCZNIE WYGLĄDAJĄCĄ REPLIKĄ. (...)

Niektórzy lubią walić konia a ja wolę się przespać z porządną, plastykową, realistycznie wyglądającą dmuchaną lalą <- czy to brzmi lepiej?
Zgłoś
Butter 2012-04-01, 22:25
FEAR na ERGu XDXD to Wy jeszcze żyjecie w sensie nadal strzelacie po krzaczorach ?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem