dawid1992 napisał/a:
@DUST DEVIL
brawo kurwa ale o co się spinasz co takiego złego w asg kurwa interesują się militariami to wiedzą o nich więcej a nie idą do wojska bo chcą się tylko pobawić polatać z kumplami dla frajdy nie od razu zabijać na froncie może kurwa znają jakieś taktyki bo się tym interesują i poczytali
gdybyś jeszcze Dawidzie nie zauważył, kulturalnie napisałem, że szanuję hobby i sam bym się pobawił w to, ale nie cierpię ludzi, którzy twierdzą, że na wojnie poradziliby sobie lepiej ode mnie, "bo potrafią czytać mapę i znajo taktyki". A jako, że zabolało to dwóch użytkowników, którzy naoglądali się Szeregowca Ryana i znają wszystko o sztuce wojennej to odpisali mi brzydko więc ja im też odpisałem nie ładnie, ale prawdziwie.
A te ich taktyki za dużo nie są warte, bo w dzisiejszej armii jest ścisła współpraca piechoty, jednostek zmechanizowanych, powietrznych i artylerii (a czasem również i jednostek morskich). A jeśli powiedzą ci, że znają GROMowskie taktyki walki w budynkach, to im nie wierz, bo to co znają to tylko ułamek taktyk, który litościwie został udostępniony