Jako że poprzedni temat jako tako się przyjął, to postanowiłem wrzucić kolejny film z naszej "zabawy" Drugi post wyzywanie od kozojebców i innych czarnuchów wręcz wskazane.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Najdroższa jest replika, bo składa się na nią połowa kosztów. Taka CYMA 28 jest za ~400, nówka nieużywana. Wiem, bo sam mam. Co do reszty - zależy od upodobania. Można się zmieścić w 200, za mundur (spodnie+góra) i kamizelkę. Do tego ochrona oczu (~70) i twarzy. Choć to drugie nie jest wymagane, to jednak lepiej mieć. Mók brat strzelił sobie w stopę z przyłożenia właśnie tą CYMĄ, bo myślał że to jest zwykły automat jak z odpustu. Kwiczał.
jest to naprawdę dobra zabawa ;p nie grałem w ASG lecz w Paintball ale jest to bardzo podobne. podstawowy zestaw można ogarnąć za ok 1000 zł (marker,butla,mundur,maska,mamba,pas) przynajmniej u mnie tak wyszło
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów