18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
ASGeje, część II.
G................o • 2013-10-14, 23:29
Jako że poprzedni temat jako tako się przyjął, to postanowiłem wrzucić kolejny film z naszej "zabawy" Drugi post wyzywanie od kozojebców i innych czarnuchów wręcz wskazane.
Zgłoś
Suka_Blyat 2013-10-15, 12:51 3
Hejterzy wolą napierdalać w BFa przed kompem bo nie daliby rady wytrzymać fizycznie takiego jednego meczu ASG
Zgłoś
cerber2306 2013-10-15, 13:24
panpowazny napisał/a:

@Up Sam chciałbyś mieć tylu kolegów i postrzelać się razem z nimi, dlatego hejtujesz .

właśnie tobie się to podoba i ty chciałbyś mieć ze 35 lat i ganiać się z 16 letnim kolegą po lesie ja hejtuje bo tak myśle że to pedały poza tym to jest sadol a nie mała leśniczówka pl
Zgłoś
ćwiartek 2013-10-15, 14:11
Bawię się w asg, z tym, że jestem realistą i wiem, że jest to zabawa.
Panowie, którzy myślą, że są super taktyczni i w ogóle komandosami zapominają o jednej najważniejszej sprawie: przecież kuhfa biegacie z zabawkami na kulki po lesie (nie ważne, czy za 300, czy za 3000 zł, to są zabawki). Kiedy już to się zrozumie, to można całkiem zdrowo i przyjemnie się bawić
Zgłoś
DonWerneone 2013-10-15, 14:13
Jak zetka wróci to się im odechce zabawy w wojsko.
Zgłoś
Ryba112 2013-10-15, 14:41
Hejterzy, to, że jesteście ciotami, które nie udźwigną nawet 2kg reklamówki to wasza sprawa. My się dobrze bawimy, przy czym trenujemy kondycję oraz mięśnie. Poza tym mamy zajebistych kumpli, na których zawsze można liczyć. Są wśród nas policjanci, żołnierze, strażacy. W tej chwili niektórzy z was nazywają strażaków pedałami. Zobaczymy jak któremuś się chata zacznie palić
Zgłoś
FatboyFat 2013-10-15, 14:45
Zabawa spoko, pytanie do autora (jako ciekawostke, bo przecież i tak żyje tylko online i nie wychodzę z pokoju po nic innego jak dostawa żarcia z lodówki i na kibel)- jaki jest koszt zakupu sprzętu dla jednej osoby? Łącznie z mundurem (nie chce słyszeć o szmatach z niemieckiego demobilu), kamizelkami, maskami itp? Bo mimo wspomnianego już spadku cen, w miarę profesjonalna zabawka też kosztuje niemało, a plastikowych pistolecików z marketu na taką akcję bym raczej nie brał
Zgłoś
o................e 2013-10-15, 14:50
wiesiors4 napisał/a:

W ASG jeszcze się nie bawiłem, ale moim zdaniem ci, którzy to hejtują bawili się bronią najwyżej w csie

"broń" ty wiesz co to jest broń ? Nie nazywaj repliki broni która pluje kuleczkami bronią bo to koło tego nawet nie stało.
Ale jak widać lubisz się wypowiadać w temacie gdzie pojęcia nie masz

Loki91 napisał/a:

ASG to trochę jak paintball. Ostatnio miałem okazję pierwszy raz w życiu postrzelać w lesie i powiem, że przednia zabawa. Odpowiedni ludzie, teren i jest zabawa oraz doskonałe odćpunienie się od monitora. Polecam

tylko przy paintballu chodziło raczej o zabawę i tam raczej nikt nie wkręcał się w żołnierzy.Drelich bundeswehry za 60 zł maska i marker i gitara, sam bym polatał. Przy asg lata banda debili która później uważa się za nie wiem kogo bo lata w mundurze na który poszło ze 2 kafle z repliką broni na kulki...Chcecie wojsko ? Ruszcie dupe, napiszczię podanie do WKU w większych miastach są placówki i poczekajcie to was wezmą na zasadniczą na 4 miesiące....będziecie płakać, że chcecie do swojego lasu i swojego pistolecika na kulki jak 3 lata starszy debil wyższy rangą będzie was kopał w dupę żebyście się czołgali w masce po jakimś pierdolonym bagnie....

do tych co się dopierdolą, że hejce a nie mam pojęcia....
miałem okazję postrzelać z owej repliki chyba beryla o ile dobrze pamiętam i jakoś w tym nic nie widzę bo ni jak ma się do strzelania z broni...ot metalowa zabawka która pluje kuleczkami i drży jak wibrator
Zgłoś
Ryba112 2013-10-15, 14:56
opusative, w ASG też chodzi o zabawę. Nie poszedłem do wojska, bo to w Polsce przedszkole (chociaż jestem za ponownym wprowadzeniem zasadniczej służby wojskowej). Wolę straż pożarną.
Zgłoś
o................e 2013-10-15, 16:09
Ryba112,
nie wiem czy zdajesz sobie sprawę z tego jak wyglądają realia teraz ?
Dostać się do straży po 1 jak przejdziesz sprawnościowe to odpadniesz na psychotestach...
w straży robota idealna dobre zarobki i szybko emerytura. Wojsko dostać posadę w jednostce szansę są nikłe bez szkoły i prawka na ciężarowy brać nie chcą. Jedynie można na 4 miesiące do zasadniczej + NSR bo na zawodowego to jest naprawdę ciężko.
Ale z tego co widzę to ty chyba to jako zabawę traktujesz a nie perspektywę życia i zarobków
Zgłoś
Ryba112 2013-10-15, 17:35
opusative, wiem jak to działa bo jestem w straży

Zarobki traktuję poważnie, ale przy okazji dla mnie to w pewnym sensie zabawa.
Zgłoś
o................e 2013-10-15, 17:37
Ryba112,
no tutaj nie ma dyskusji o tym, że praca ciekawa i zarobki są ok
Zgłoś
Młynarz2033 2013-10-15, 18:09
Kosz dobrej repliki ASG to około 1000zł , do tego mundur i różnorakie wyposażenie. Czyli może zmieścił bym się w 2-3 tysiącach. Starczy akurat jak moją nive sprzedam
Zgłoś
platini1 2013-10-15, 18:44
Ja trochę nie rozumiem hejtu na ASG, mam paru znajomych, którzy się w to bawią. Co w tym złego, że po lesie pobiega sobie trochę chłopa i postrzela do siebie z kulek? Nic nikomu nie robią, poświęcają na to swój czas i pieniądze, ale za to dobrze się bawią, uczą się współpracy, komunikacji i tak dalej. Mogę się założyć, że taki asgej da sobie dużo lepiej radę w prawdziwym wojsku, aniżeli pizda w rurkach jarająca najnowszym Iphonem. Kiedyś było u nas dużo harcerzy, przyszła wojna spisali się dobrze. Teraz mamy ASG może przyjdzie wojna i też się przydadzą
Zgłoś
sebi1994 2013-10-15, 18:59
Ja za mundur (MTP używka), kominiarkę, desanty, okulary, kamizelkę ciras (używka), karabin (używka cm .028 Cyma), pokrowiec na karabin - zapłaciłem ok 800zł
Dobry sprzęt idzie znaleźć za grosze w necie (allegro, tablica) i sklepach specjalistycznych.

Ale często wielu zaczyna tylko z samą repliką i okularami co chyba najlepsze jest dla początkującego co nie wie czy spodoba mu się AirSoft.
Zgłoś
leBigMac 2013-10-15, 20:07
Fakt ASG hejtuje większość. Spośród znajomych, lubianych lub też mniej, zauważam że hejty leca głównie od społeczności nastawionych do munduru na NIE. W szczególności do munduru policji Ale to temat rzeka.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów