Jako że poprzedni temat jako tako się przyjął, to postanowiłem wrzucić kolejny film z naszej "zabawy" Drugi post wyzywanie od kozojebców i innych czarnuchów wręcz wskazane.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Nie ma to jak się BAWIĆ w wojsko
wysadzcice sie skurwysyny wtedy mowcie allah akbar
Ja pierdole brzmi jak jakaś maszynka mielenia
szer.Polucjan napisał/a:
Nie ma to jak się BAWIĆ w wojsko
Byłeś kurwa na fukance kiedykolwiek?
Wedle życzenia w podpisie :
Wy czarni kozojebcy z pukawkami! Chuj wam w oczodoły.
Ps. A na poważnie, całkiem spoko..sam bym się pobawił w ASG
Wy czarni kozojebcy z pukawkami! Chuj wam w oczodoły.
Ps. A na poważnie, całkiem spoko..sam bym się pobawił w ASG
o kurwa to nie wojsko to pedały !!
@Up Sam chciałbyś mieć tylu kolegów i postrzelać się razem z nimi, dlatego hejtujesz .
Fajny klimat mają na filmie, takie gadki wyluzowane i pasja to fajna sprawa w życiu, jak nie masz pasji to nie masz co robić i siedzisz przy komputerze...zaraz ktoś wyskoczy "moją pasją są komputery i internety" - tak, tak, oczywiście. Pozdrawiam.
Ps. Podoba mi się zabawa w asg czy jak to się nazywa, na pewno jak będę miał okazję to kiedyś spróbuję .
Fajny klimat mają na filmie, takie gadki wyluzowane i pasja to fajna sprawa w życiu, jak nie masz pasji to nie masz co robić i siedzisz przy komputerze...zaraz ktoś wyskoczy "moją pasją są komputery i internety" - tak, tak, oczywiście. Pozdrawiam.
Ps. Podoba mi się zabawa w asg czy jak to się nazywa, na pewno jak będę miał okazję to kiedyś spróbuję .
Jeżeli ASG ma być imitacją/symulacją profesjonalnych potyczek militarnych to na tym filmie za chuja tego nie widać.
We are all one consciousness experiencing itself subjectively.
There is no such thing as death.
Life is only a dream.
We are the imagination of ourselves.
We are the imagination of ourselves.
panpowazny napisał/a:
@Up Sam chciałbyś mieć tylu kolegów i postrzelać się razem z nimi, dlatego hejtujesz .
Jestem internautą i moją pasją są komputery i internety, problem?
youtube.com/watch?v=zHG8fr4JhXY
Zabawa jest przednia, na własne oczęta widziałem że istnieją bardzo profesjonalne grupy. 1 post wiec hejtowanie wskazane, browar tym bardziej
Zabawa jest przednia, na własne oczęta widziałem że istnieją bardzo profesjonalne grupy. 1 post wiec hejtowanie wskazane, browar tym bardziej
Fajnie można sobie spędzić czas na świeżym powietrzu, z kumplami. Tyle że z prawdziwymi działaniami ma to niewiele wspólnego. Nawet jak się przebiorą za rangesów czy inną deltę to nadal są amatorami
Choć i tak lepiej być takim amatorem niż hejtującym nolifem
Choć i tak lepiej być takim amatorem niż hejtującym nolifem
Jak by mi replika "cięła się" lub nie podawała jak Twoja to by mnie kurwica zalała. Kto normalny wyłazi na środek placu...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów