Hałas wielki.
Gdzie maseczki?
Astma przecież!
Toż przy astmie jest szarpanie,
Także prawa naginanie
P. S. Znaleziono na YT
Jebana patologia na filmie i w komentarzach, chcesz być sztywny to bądź do końca a nie najpierw kozaczenie a później płacz że policja bije... I zrozumcie debile że policja nie jest od rozstrzygania czy maseczka coś daje czy nie tylko od egzekwowania przepisów a te są jasne. Byłem w niedzielę na zakupach z żoną, w netto czy innej biedronce, trafił się patrol, pytanie dlaczego nie mam maseczki, odpowiadam że jestem zaszczepiony a poza tym nie lubię, młode chłopaki, mówią że nie będą mnie legitymować w sklepie tylko jak skończę zakupy to żebym podszedł do nich na parkingu. Wychodzę po jakichś 20 minutach i idę do radiowozu. Zdziwieni że wogòle przyszedłem, pytam się czy może być prawko bo dowód gdzieś posiałem, nie ma problemu. Chwilę pogadaliśmy, mówią że mają nakaz z góry, zero tolerancji itd. Na koniec jeden mówi że brak za maseczki jest od 20 zł do 1000 , proponuje mi te 20 i pyta czy przyjmuję. Ja na to że oczywiście. Można? Można, wystarczy być człowiekiem nie pizdą.
Przepisy na ogół wymyślają mądrzejsi od ciebie, nikt nie oczekuje, że poznasz ich ukryty sens. Nie umiesz się dostosować do życia w społeczeństwie jak śniade książęta, to wypierdalaj do buszu myśleć samodzielnie.
Wolnomyśliciel, tak zwany szur w naturalnym środowisku..
Kto ci powiedzial, że nie działa, baba w mięsnym, guru większości nieudaczników antyszczepionkowych?
bronisz kolegów, czy doskwiera ci efekt "utopionych kosztów"? bo piszesz jak typowa pizda, która przez ostatnie 2 lata zainwestowała całą swoją osobowość w obronę tego syfu i teraz czujesz, że musisz brnąć w to dalej.
nie rób kurwy z logiki i wyłącz czasem telewizor.
Filip91
hhaahhahahahaha chciałbym spotkać taką pizdę jak ty bo do tej pory żadna maseczkowa ciota uwagi zwrócić mi nie chciała
Jebana patologia na filmie i w komentarzach, chcesz być sztywny to bądź do końca a nie najpierw kozaczenie a później płacz że policja bije... I zrozumcie debile że policja nie jest od rozstrzygania czy maseczka coś daje czy nie tylko od egzekwowania przepisów a te są jasne. Byłem w niedzielę na zakupach z żoną, w netto czy innej biedronce, trafił się patrol, pytanie dlaczego nie mam maseczki, odpowiadam że jestem zaszczepiony a poza tym nie lubię, młode chłopaki, mówią że nie będą mnie legitymować w sklepie tylko jak skończę zakupy to żebym podszedł do nich na parkingu. Wychodzę po jakichś 20 minutach i idę do radiowozu. Zdziwieni że wogòle przyszedłem, pytam się czy może być prawko bo dowód gdzieś posiałem, nie ma problemu. Chwilę pogadaliśmy, mówią że mają nakaz z góry, zero tolerancji itd. Na koniec jeden mówi że brak za maseczki jest od 20 zł do 1000 , proponuje mi te 20 i pyta czy przyjmuję. Ja na to że oczywiście. Można? Można, wystarczy być człowiekiem nie pizdą.
Na swoja matke mozesz co najwyzej pluc zanim w nia wejdziesz.
Poczytaj sobie co 7ydzi z Polska chcieli zrobic i zrobili i że w momencie wprowadzenia nowego ładu, to na tych ziemiach, oby chwilowo, nie ma Polski, tylko sami polacy zostali.
Zachowałeś się jak frajer. Takich mandatów się nie przyjmuje, bo nie mają podstaw prawnych i sądy umarzają takie postępowania.
Zachowałeś się jak frajer. Takich mandatów się nie przyjmuje, bo nie mają podstaw prawnych i sądy umarzają takie postępowania.
Oczywiście przymij, i wypnij się bardziej. Zwykły frajer z ciebie i tyle.
Bardzo dobrze. Cwaniaczki co drą ryja. Przepisy to przepisy. Żreć w sklepie nie można to nie żre, palić fajek nie można to tez wytrzyma, ale maskę na pół godziny założyć nie, lepiej się szarpać. Mózg zryty.