Hałas wielki.
Gdzie maseczki?
Astma przecież!
Toż przy astmie jest szarpanie,
Także prawa naginanie
P. S. Znaleziono na YT
Kolejny bezrefleksyjny kretyn ujawniony.
Wiesz co jest najgorsze? Jak juz nas za te 10 lat zniewola, to bedziesz najglosniej darl ryja, ze ty od poczatku wiedziales co sie święci i byles zawsze przeciwny falszywej pandemii i ograniczaniu wolnosci, ktora za kazdym razem jest oddawana w coraz mniejszych ilosciach.
Tfu
Kolejny bezrefleksyjny kretyn ujawniony.
Wiesz co jest najgorsze? Jak juz nas za te 10 lat zniewola, to bedziesz najglosniej darl ryja, ze ty od poczatku wiedziales co sie święci i byles zawsze przeciwny falszywej pandemii i ograniczaniu wolnosci, ktora za kazdym razem jest oddawana w coraz mniejszych ilosciach.
Tfu
Samodzielne myślenie Cię przerasta czy jakiś wypadek miałeś ?
Stul Kurwo ryj
Pierdolona maska NIE DZIAŁA tylko testują kto jest większym baranem i jak widać w chuj takich. Będą Ci kazali gówno wpierdalać bo pszenica jest zatruta koronaświrusem to tylko będziesz pytał czy możesz dostać łyżkę zamiast widelca.
ciebie śmieciu to zniewolą już w najbliższe wakacje, bo na urlop będziesz mógł pojechać najwyżej do Sosnowca xD bo o locie samolotem gdziekolwiek możesz zapomnieć
Tepy dzbanie mnie dawno w polin juz nie ma, a teraz idz załóż maseczke i siedz cicho.
I juz sie jak widac cieszysz, ze wykonujac absurdalne polecenia elit mozesz miec namiastke dawnej wolnosci.
Jakie przepisy ? Pojebało cie zjebie pierdolony ? Ja dzis daje przepis ze bedziesz ruchany 100 x dziennie . Przepis to przesis cwelu .
Tepy dzbanie mnie dawno w polin juz nie ma, a teraz idz załóż maseczke i siedz cicho.
I juz sie jak widac cieszysz, ze wykonujac absurdalne polecenia elit mozesz miec namiastke dawnej wolnosci.
Za te polin flegma ci w ryj
buahaha śmieszny jesteś xD ty i te twoje przepisy to sę w dupeczkę włóż dobrze ci to zrobi !
bronisz kolegów, czy doskwiera ci efekt "utopionych kosztów"? bo piszesz jak typowa pizda, która przez ostatnie 2 lata zainwestowała całą swoją osobowość w obronę tego syfu i teraz czujesz, że musisz brnąć w to dalej.
nie rób kurwy z logiki i wyłącz czasem telewizor.
Kiedyś stanął za mną w sklepie kaszlący jegomość. Oczywiście nie miał założonej żadnej maseczki. Poprosiłem, żeby się odsunął albo założył coś na usta i nos. Zaczął mnie wyzywać od debili buców i reżymowych sługusów. Co z takim chujem zrobić? Nie krzyczałem, nie szarpałem tylko SPOKOJNIE powiedziałem, żeby się odsunął albo zasłonił twarz jak kaszle. Moim zdaniem policja powinna połamać ręce i nogi każdemu chujowi, który jest uparty jak osioł i nie chce założyć maski. CHUJ WAM W DUPĘ WSZYSTKIM ANTYMASECZKOWCOM!