📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
W moich okolicach jest od groma tych szkodników, raz doszło do śmiertelnego zdarzenia. Rybak typowy Janusz, też zobaczył bobra i zaczął go stresować, nie wiedząc że bobry w takich sytuacjach atakują.
Skończyło się tak, że bóbr przegryzł wędkarzowi tętnicę udową w skutek czego, Janusz wykrwawił się na śmierć,
Pamiętajcie dzieci nie drażnijcie bobra, chyba że jest on waszej dziewczyny.
Skończyło się tak, że bóbr przegryzł wędkarzowi tętnicę udową w skutek czego, Janusz wykrwawił się na śmierć,
@SpeedyG Właśnie szukając tagów wychodziło, że pojęcie 'bóbr' na sadolu ma inne znaczenie
W moich z grubsza to samo, kolega może z małopolski?
W moich z grubsza to samo, kolega może z małopolski?
SpeedyG napisał/a:
W moich okolicach jest od groma tych szkodników, raz doszło do śmiertelnego zdarzenia. Rybak typowy Janusz, też zobaczył bobra i zaczął go stresować, nie wiedząc że bobry w takich sytuacjach atakują.
Jeśli ścinające drzewa i budujące tamy bobry nazywasz szkodnikami, to jak u licha nazwiesz człowieka?!?
Aw3s0m3 napisał/a:
Coraz więcej tych atakujących bobrów na sadisticu. W każdym razie nic ciekawego, nawet rzekł bym że szkoda 12sekund.
Bobrowie szykują inwazję, uważajmy...
@up, Tyś też człowiek, jak tak bardzo uważasz się za szkodnika to mam sznur na zbyciu.
@up, Widziałem, straszne dno...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów