lepsze od Wardęgi
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Albo ustawione, albo ci ludzie są wyjątkowymi debilami. Nawet ze 100 metrów widać, że to pies
Dzieki tysiacom lat doswiadczen, czarne samce:D nawet nie pierdly ze strachu, no dobra jeden sie posral, wiec pewnie jako pierwszy by poszedl za paczke fajek;)
Akurat Wardęga jest najlepszym pranksterem na całym światowym youtube.
Wardega przynajmiej sie nie dal zakuc.
to fejk
widać że przebrany jest przecież
to na pewno jest fejk !
więc nie gadajcie że wartenga bo to fejk !
widać że przebrany jest przecież
to na pewno jest fejk !
więc nie gadajcie że wartenga bo to fejk !
Ja rozumiem, że ludzie mogą się przestraszyć i przez chwilę naprawdę myśleć że to Lew, ale bez przesady, lew z taką grzywą byłby ze trzy razy większy od tego psa.
Przecież po zachowaniu tych ludzi i reakcji widać, ze to ustawka a nie spontaniczna akcja. Oglądając takie gówno czuje się bardziej zażenowany niż rozbawiony.
przecież w Polsce już to było. Tylko nie z lwem a tygrysem. Tylko wtedy przez przypaek odstrzelili weterynarza na tarchominie
Co za debil pomyślał żeby zrobić tego pranka gównom przecież typowe gówno by zastrzeliło tego psa.
TB303 napisał/a:
Albo ustawione, albo ci ludzie są wyjątkowymi debilami. Nawet ze 100 metrów widać, że to pies
to jest hameryka.... więc raczej ta druga odpowiedź, oni nawet w ufo wierzą więc w biegającego "lwa" tym bardziej. Przecież, jak kupują kawę z ekspresu i nie jest na kubeczku napisane "HOT" to nie wiedzą, że jest gorąca[/center]
wszystko jest lepsze od wardęgi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów