📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
„Szamana”? Idioto wiesz kto to jest? Ten koleś ma odwagę głosić prawdę tego co nadchodzi!
Mówił rzeczy na które małe mózgi nie były gotowe. Reszta zwyczajnie miała je tam gdzie resztę religii.
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Dobry sługa Boży, niech Bóg go chroni.
Z kosą na Ezio?
torturant napisał/a:
Widzę, że jasnogród tu się wypowiada. Młodzi, wykształceni, niedojebani z wielkich miast i wiosek. Co to świat w internetach poznali i wiedzą, że boga nie ma.
Nudzisz.
Sztruks napisał/a:
„Szamana”? Idioto wiesz kto to jest? Ten koleś ma odwagę głosić prawdę tego co nadchodzi!
Ten z nożem? Bo chyba nie ten co czyta ludziom bajki w śmiesznym stroju.
W internetach piszą że policja ledwo uratowała tego nożownika od linczu.
Każdego księdza pedofila taka kara musi czekać. Ciekawe kiedy tak będzie w Pl.
Pan to zapierdoli.. Jam jest syn królewski.''
,,Kurwy chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
to jest Mar Mari Emmanuel ksiądz ortodoksyjny czy tam koptyjski, akurat bardzo popularny ostatnimi czasy na mediach społecznościowych, dostał kose za to że skrytykował muhammada w odpowiedzi do Andrzeja Tate. Co ciekawe napastnik to 15-sto latek czyli mają coraz młodszych przedstawicieli, kto chce sie założyć że był zaasymilowany z tamtejszą kulturą ?
massmoth napisał/a:
Co ciekawe napastnik to 15-sto latek czyli mają coraz młodszych przedstawicieli, kto chce sie założyć że był zaasymilowany z tamtejszą kulturą ?
To tak jak tu, na Sadolu. Pełno tu siedzi gówniarzy, którzy nie mogą się doczekać żeby zajebać jakiegoś lewaka, pedała albo Ukra. I nie są zasymilowani ze swoją własną kulturą, co jest jeszcze gorsze.
mikrej napisał/a:
Skonieczny Piotr
ale to by w sumie jaja były xD
Bo nie ma...
Ech... Typ stracił oko w tym tym ataku, ale "szaman" to fajnie hehehe... Debilu jebany, możesz się z nim nie zgadzać, ale ty byś swoje poglądy sprzedał jakby ci groził liść od pijanego suchoklatesa, a ten oberwał nożem i ma odwagę dalej gadać swoje. To jest poziom do którego ty nie masz podjazdu. Jak się z kimś nie zgadzasz, to albo mu to mówisz w oczy wykładając swoje racje, albo zamykasz mordę i odchodzisz. Typ dostał kilka ciosów nożem i dalej robi swoje, a Ty byś nawet nie zaczął publicznie robić tego co on, więc zamknij mordę i bierz się za naukę, bo za chwilę egzamin ósmoklasisty.
Nie wypierze tak jak ZOMO
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów