📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ostatni napisał/a:
nie ty pierwszy i jedyny kolego ;/ pozdrawiam ciebie a cenzorowi sierpem i młotem w kroczeDzisiaj wrzuciłem temat o tym wydarzeniu z ładnymi tagami, linkiem do źródła, bez żadnych zbytecznych komentarzy. Po 3 minutach dostałem wiadomość, że temat został wyjebany, pewien lewacki cenzor bardzo się stara
Plecionkarz napisał/a:
bandyta? właśnie tak się mówi na przyszłych mężów stanu
Dół i wapno dla takich mężów stanu, dla takich parchów jak ty również
Szybka plastyka ryja w oczekiwaniu na polszy TGV, ciap...nieugiety wyznawca religii niezmoconego pokoju powinien jeszcze uiscic stosowna oplate za zabieg.
Mi o ż..dach temat zdjęli mi dwie minuty po północy z dnia 5.6.2013 na 6.6.2013.
"
Twój Temat napisany przez Ciebie na: "Sadistic.pl", został usunięty przez Administratora lub Moderatora.
Powód: antysemityzmTwój post:
Temat: "Żyd"
Żyd - to nie nacja, to stan umysłu.
[img:1]https://i.sadistic.pl/pics/8625dc32570d.jpg[/img:1]
"
"
Twój Temat napisany przez Ciebie na: "Sadistic.pl", został usunięty przez Administratora lub Moderatora.
Powód: antysemityzmTwój post:
Temat: "Żyd"
Żyd - to nie nacja, to stan umysłu.
[img:1]https://i.sadistic.pl/pics/8625dc32570d.jpg[/img:1]
"
Ji^HaD uświadom sobie i reszcie swoich przygłupich koleszków, takiego portalu jak sadistic nikt nie stworzył żeby takie debile jak ty szerzyły swoje chore poglądy, tylko po to żeby na takich debilach zarabiać pieniądze, a jak ci sie nie podoba to masz stone dla ciebie naszdziennik.pl/
No i jest efekt prania mózgów idiotom przez różnego rodzaju mixów kolanków i innych bojowników o wolność przeciw islamowi (czy innemu zewnętrznemu wrogowi używanemu w danej chwili)
A tu, oczywiście po raz kolejny, okazuje się że kolejny atak "islamskiego terrorysty", był spiskiem rządowym
dailymail.co.uk/news/article-2334476/Woolwich-murder-MI6-connection-Yo...
A tu, oczywiście po raz kolejny, okazuje się że kolejny atak "islamskiego terrorysty", był spiskiem rządowym
dailymail.co.uk/news/article-2334476/Woolwich-murder-MI6-connection-Yo...
wszyscy jechali po muslimach, ze nie dopuscimy, aby panoszyli sie w Polsce itd itp, tworzyli wirtualne bojowki, a teraz, gdy jeden z nich dostal mlotkiem w ryj to wielce oburzeni....pierdoleni hipokryci.
chyba ze to miesieczna banicja za obraze 'religii pokoju' was tak boli, ze lizecie teraz ciapate dupy...skurwysyny jebane
chyba ze to miesieczna banicja za obraze 'religii pokoju' was tak boli, ze lizecie teraz ciapate dupy...skurwysyny jebane
Zly_wrecz_okropny napisał/a:
Dół i wapno dla takich mężów stanu, dla takich parchów jak ty również
Morda i idź dawać dupy swojemu muzułmańskiemu chłopcu.
Na nich tylko agresja jest metodą a teraz ciepłe cipki jak ty chodzą po Polsce. Kiedyś Polacy mieli jaja, Husaria mówi ci coś?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów