Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W rekach noze mam
Powyrzynam wszystkich, mowie wam
Jak kto wkurwi mnie Wtedy ja nie opanuje sie."
"Zejdz mi z drogi bo zabije cie
W rekach noze mam
Jeszcze mam gdzieś kasetę z tym
A żółtki to jacyś dziwni mentalnie ludzie są
W rekach noze mam
czy to spiewa ta kurwa, której mozna napluć w ryj ?
czy to spiewa ta kurwa, której mozna napluć w ryj ?
Znów rodzicom telefon zwinąłeś ?
W rekach noze mam
Mimo ze mam w dupie politykę, to to co zrobił kukiz to jakieś kurwa nieporozumienie. Najpierw wyzywał PSL od największych dziwek w polityce, a potem gdy zobaczył ze jego partia w wyborach nie wejdzie do sejmu i nikt inny nie chciał z nim koalicji, to jak ostatnia dziwka wylizał PSL rowa i się z nimi zbratał, żeby tylko ugrać trochę kasy.
Mimo ze mam w dupie politykę, to to co zrobił kukiz to jakieś kurwa nieporozumienie. Najpierw wyzywał PSL od największych dziwek w polityce, a potem gdy zobaczył ze jego partia w wyborach nie wejdzie do sejmu i nikt inny nie chciał z nim koalicji, to jak ostatnia dziwka wylizał PSL rowa i się z nimi zbratał, żeby tylko ugrać trochę kasy.
Dlatego jestem zdania, że niezależnie od poglądów celebryci nigdy nie powinni mieć prawa wstępu do polityki. To są zawodowi kłamcy i manipulanci bez kręgosłupa
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów