📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Zaciekawił mnie ten chujowy fiat, poszukałem i wychodzi, że ten model nazywa się Duna.
Zimne piwo dla suchoklatesa, szkoda tylko, że nie miał pod ręką jakiegoś pręta zamiast tego patyka
Psy do natychmiastowego uśpienia. Właściciel razem z rodziną rozstrzelanie.
Szarik do buty albo chuj jedź
Koles w czerwonym aucie drzwi zamknięte, nie bedzie mu loszka na fure wbijać
Kolo w majtach pewnie robil za rogiem deskoterpaie zone za dawanie dupy śmieciarzowi wiec poswiecenie na maxa
A głupia baba mogla oddac psom kielbase, no sknera z niej
Kolo w majtach pewnie robil za rogiem deskoterpaie zone za dawanie dupy śmieciarzowi wiec poswiecenie na maxa
A głupia baba mogla oddac psom kielbase, no sknera z niej
Co za agresywne zjeby!!!!!
Przeciez widac wyraznie ze pieski chca sie z ta mila pania jedynie pobawic, a ci idioci sie z kijami na te biedaki rzucaja.
Przeciez widac wyraznie ze pieski chca sie z ta mila pania jedynie pobawic, a ci idioci sie z kijami na te biedaki rzucaja.
zmordowana wracała jak po 8 godz tyrce teraz po tych igraszkach z pieskami jeszcze 21 zastrzyków w dupala przeciw wsciekliznie
Ta kurwa z czerwonego auta powinien zdechnąć na syfa a jego rodzina zdechnąć na defteryt i boleriozę .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów