Materiał i opis NIE mój. Z tego co słyszałem od ludzi to ponoć jest prawda że żadnej burdy nie było a Policja z nudów zrobiła sobie zabawę.
Materiał i opis NIE mój. Z tego co słyszałem od ludzi to ponoć jest prawda że żadnej burdy nie było a Policja z nudów zrobiła sobie zabawę.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Więc śmiem was krytykować bo nie jestem pełnomocnikiem policji ale nikt nie posyła takiej ekipy prewencji bez okazji. Nie są idiotami, wiedzą że będą nagrywać i nagłaśniać sprawę.
Jak jestem w klubie i przychodzi banda spierdolin, nie zwykłych normalnych kibiców to z urzędu, za ich kuźwa lekceważący stosunek do współbawiących się uczestników, haranie, kurwienie, darcie ryja i agresję bym pałą nerki ochrzcił.
Kiboli powinno się brać do wozu i wywozić do wojska -- > tam by byli przydatni z tym ilorazem inteligencji
Bawią mnie wasze komentarze, jak jakiś pacan okradnie sklep osiedlowy to krzyk, że policja nic nie robi że powinna wpierdol spuścić, cieszycie się jak widzicie rosyjska Polcje naparzającą kiboli, ale jak Policja, nie milicja ani zomo dla buraka z 1-szego komentarza, pałuje paru oprychów ( za darmo wpierdol nie dostali, i ktoś ich do tego baru wezwał) to krzyk że łamane są prawa człowieka, że dobrych ziomków za darmo biją, zamiast siedzieć na sadisticu idźcie na paradę równości razem z biedroniem lewaczki.
Mimo wszystko myślę, że policja powinna się zajmować łapaniem pedofili, gwałcicieli i prawdziwych PRZESTĘPCÓW a nie pałowaniem ludzi, którzy odpalili racę czy zaśpiewali piosenkę o jebaniu policji. Po drugie skąd wiesz że za darmo nie dostali? Ja zostałem spałowany za nic już 2 razy. A jak widzę komentarze ludzi w stylu "policja nie pałuje za darmo" to aż im życzę, żeby na własnej skórze dowiedzieli się, że jednak za darmo można wyłapać pałą na żebra. Na razie wszystkie doniesienia mówią o tym że dostali za darmo (bo dostało się nawet boguducha winnym osobom postronnym).
Atak policjantów na bar we Włocławku
Nie było mnie tam więc nie wiem dokładnie. Po prostu pisze to co słyszałem od ludzi.
Za takie coś to powinieneś pojechać... gołą dupą po nieheblowanej desce do wanny pełnej spirytusu.
Pierdolicie na Wyborczą i TVN, że robią selekcje informacji i są stronnicze a takie pierdoły łykacie jak pelikany. Kolejny rzetelny materiał jak skurwysyn. Do tego film który trwa 26 sekund i wszyscy leża na ziemi.
Czemu kurwa nie słyszę o tym jak to policja napada na kibiców/ knajpy w których siedzą/kibicują kibice: piłki ręcznej? Siatkówki? KJS'ów? Żużlu? F1? Rzutu kulą? Skoków narciarskich? Tylko cały czas zła i chujowa milicja napada na biednych i pokrzywdzonych kibiców piłki nożnej? O chuj chodzi z tym zdebilnieniem ludzi?
@ramonka23 - pewnie stary robi ci też prewencyjny wjazd pod kołdrę w nocy...
Zawsze i wszędzie policja jebana będzie!
@ramonka23 - pewnie stary robi ci też prewencyjny wjazd pod kołdrę w nocy...
Zawsze i wszędzie policja jebana będzie!
Co Ty w ogóle robisz na sadisticu, śmieciu? Co to za pojazdy rodem z koryta? Chciałeś wrzucić gówno na 30 piętro, a spadło Ci na ryj. Spierdalaj stąd i nie wracaj, bo to nie centrum kibica.
1# Damski nick
2# Zapisana płeć - mężczyzna
3# Zajebiście rozwinąłeś(aś) temat, kurwa jakbym zobaczył ojca na materiale bym najebał tu artykuł na pięć stron, żeby wytłumaczyć dlaczego musiało do tego dojść...
4# ,,tępić skurwysyństwo ze stadionów." <---- Co ty kurwa z czym porównujesz?
1# luckypl, ok, na temat Twojego nicku nawet się nie wypowiadam XD
2# zapisana płeć - mężczyzna
3# na video nie ma mojego ojca, po prostu zrelacjonowałem Wam jego wypowiedź jako człowieka, który jest na czasie i słyszał co się tam tak na prawdę stało.
4# to że tą burdę urządziła jebana dzieciarnia ze śródmieścia, banda wychudzonych skurwysynów, zaczepiających 70 letnich dziadków, żeby oskubać ich z hajsu, do tego są niesamowicie zżyci przez swój chujowy klub, który w tym mieście jest tylko jeden, bo gdyby nagle pojawił się drugi to by trzymali swoje pyski gdzie indziej.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów