📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
co to jest?
Nagrywający to większe dzikusy od tego zwierzaka. Pewnie są czarni i biedne zwierzątko bało się kradzieży
Staje na tylnych lapach, żeby wydać się większym i groźniejszym-urocze.
Staje na tylnych lapach, żeby wydać się większym i groźniejszym-urocze.
dobrze żeś napisał bo myśałem że chce żeby wziąć na rączki
sensualna napisał/a:
co to jest?
biedna maskotka szuka pani
Miodożer. Jedno z tych małych, puchatych zwierzątek, którego nie chcesz denerwować.
Cytat:
Najważniejszą bronią ich jest wysoka inteligencja, dobrze znają psychikę innych drapieżników, udają nieustraszonych, co sprawia, że każdy woli ich zostawić w spokoju.
oraz:
Cytat:
Gatunek ten uważany jest za jeden z najsilniejszych w Afryce, słynie z agresywnej natury.
bartekl91 napisał/a:
Miodożer. Jedno z tych małych, puchatych zwierzątek, którego nie chcesz denerwować.
Tyś kurwa miodożera widział
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów