📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Zlatywały się jak muchy do gówna.
Te psy powinny być na miejscu odstrzelone!
Przynajmniej byłaby szansa na to, że jakaś zabłąkana kula trafi w grubą.
Przynajmniej byłaby szansa na to, że jakaś zabłąkana kula trafi w grubą.
Jaka dzicz, kurwa. I mówię o tych gościach co przyjechali, nie wiem co to za "służby". Zaczęli butować wszystko jak popadnie, a ciekawe co zrobili z tym psem na końcu co został.
gonzo3211 napisał/a:
Jaka dzicz, kurwa. I mówię o tych gościach co przyjechali, nie wiem co to za "służby". Zaczęli butować wszystko jak popadnie, a ciekawe co zrobili z tym psem na końcu co został.
Ciekawe co Ty byś kurwa zrobił. Powinni odstrzelić je na miejscu.
Dla mnie tragedia. Stworzenia przyjacielskie atakują bez przyczyny. Straszne jest to, że (nie mam pewności ale podejrzewam że to przez głód) głód im na tyle zajrzał do dupy, że zaatakowały bez powodu. To jest w chuj przykre. Nic mnie tak nie rusza jak cierpiące zwierzęta.
Moim zdaniem dla znawców ironii uwazam, ze to wszystko było ustawione ! Gdzie normalnie w swiecie odrazu podjechały by odpowiednie służby i wszystko by sie rozeszło po kosciach? babka wiedziała co robic, rower mial specjalnie przystosowane koła do rozdzielania zwierzat... Wszystko pod publike... Nawet kamera była ustawiona... Typowo ustawiona akcja z Bollywood..
@up
Nominacja do telekamer pewnie też będzie, widzę tu koncepcję Camerona.
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio
Nominacja do telekamer pewnie też będzie, widzę tu koncepcję Camerona.
buba100111
Nie pierdol jak jakis gimbus. Zaatakowały bo moze maja wscieklizne ,sa agesywne mysle ze glod tutaj jest na koncu , ty jak jestes glodny masz ochote wpiedolic kolege ?? bo ja nie
taka mysl : a moze one popostu chcialy komus najebac
buba100111
Nie pierdol jak jakis gimbus. Zaatakowały bo moze maja wscieklizne ,sa agesywne mysle ze glod tutaj jest na koncu , ty jak jestes glodny masz ochote wpiedolic kolege ?? bo ja nie
taka mysl : a moze one popostu chcialy komus najebac
pomyślałbym że nasi trenują przed euro...
Ja to bym zasadził kopa tym co przyjechali, temu na rowerze i tej babie... kurwa kopać zwierzęta ? Popierdolony naród...
Nie wiem od czego zacząć czy od tego że oceniasz naród (nie wiadomo jaki) na podstawie zachowań jednostki czy od tego że jak ktoś cie katuje na ulicy to krzyczysz "pomocy" a nie "zostawcie moich oprawców w spokoju bo nie można ich bić" i dalej przyjmujesz strzały na maskę a na końcu ten pedalski pseudonim krówka
Nie wiem od czego zacząć czy od tego że oceniasz naród (nie wiadomo jaki) na podstawie zachowań jednostki czy od tego że jak ktoś cie katuje na ulicy to krzyczysz "pomocy" a nie "zostawcie moich oprawców w spokoju bo nie można ich bić" i dalej przyjmujesz strzały na maskę a na końcu ten pedalski pseudonim krówka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów