📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
McSadol napisał/a:
podobno za kupno dzieciom alkoholu ..
kacap od maleńkości musi być najebany by zabić świadomość gdzie mu przyszło wegetować ..
Halman napisał/a:
kacap od maleńkości musi być najebany by zabić świadomość gdzie mu przyszło wegetować ..
w sumie racja ...
Niby jako to nie wychowawcza i dobra dla dzieci, a jednak rozebrała capa przy dzieciach które to nagrywają, więc tak czy siak patologia tylko inny rodzaj... Gnojki będą miały tylko żarty z osiedlowego menela a alkohol i tak kupi im inny cap ot co...
Halman napisał/a:
Tu u nas za kurdupla wcale lepiej nie jest i wciąż się pogarsza.
xXx5226 napisał/a:
U was czyli gdzie? Monar?
xXx5226 napisał/a:
baronturbina napisał/a:
U was czyli gdzie? Monar?
Towarzysz pewnie z Kaliningradu
Jebana Fiona
Tak to widzę
Widziałbym ją w zestawieniu z takim Najmanem, ale by się oglądało jakby mu te młotki sprzedawala
to nie za alkohol, ona mówiła że jest na niego zła, bo nie poszedł na operację specjalną i nie dostanie za niego kilograma ryżu i worka cebuli
McSadol napisał/a:
podobno za kupno dzieciom alkoholu ...
Chlorzycę samą ssało, a dzieciom żałuje.
Wnet delirium dostała.
Chlop ma szacunek do kobiet. Nie oddal.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów