📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Aż się mama małej Madzi przypomina
Ja wiem.. mial swoje priorytety. Gowniaka mozna zrobic nowego, a noga/jaja nie odrosna.
Małemu nic nie będzie. Za to może z tatusiem wypłynie jeszcze filmik, jak cierpi na wodowstręt.
Typowa homoseksualna para wychowująca dziecko.
SupremeLeader napisał/a:
Małemu nic nie będzie. Za to może z tatusiem wypłynie jeszcze filmik, jak cierpi na wodowstręt.
A to chrupnięcie to chuj? Obstawiam połamany kręgosłup, chyba że się przesłyszałem.
I jeszcze debil zaczął dzieciakiem potrząsać.
Następnym razem to powinien być gryzzli gryzący go w jaja, a nie szop
jak by mu się wjebał jakiś murzyn do chaty pewnie jako pierwszy by spierdalał zapominając o rodzince.Takie pizdy nie są warte żadnego zaufania, w sytuacji awaryjnej myślą tylko o tym aby spierdalać
Pizdowaty tatuś to właśnie taki.
JanzDukli napisał/a:
A to chrupnięcie to chuj? Obstawiam połamany kręgosłup, chyba że się przesłyszałem.
I jeszcze debil zaczął dzieciakiem potrząsać.
Następnym razem to powinien być gryzzli gryzący go w jaja, a nie szop
To mało wiesz o dzieciach to nie emeryt 70-letni Ani chory z stwardnieniem rozsianym że ma się połamać z byle upadku
Json napisał/a:
Aż się mama małej Madzi przypomina
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów