Chyba, że to Gruzin... ale on czemu?
Pulakom dać bron... tyś jest jebnięty.....
Jebnięty jest ten, kto twierdzi, że jeden z najspokojniejszych narodów w Europie z wielowiekowymi problemami ze strony sąsiadów i swawolną władzą nie zasługuje na powszechny dostęp do broni palnej
1. Uciekaj, nie zgrywaj bohatera
2. Jeśli nie możesz uciec, schowaj się
3. Jeśli sprawca znajdzie twoją kryjówkę, atakuj go
Pulakom dać bron... tyś jest jebnięty.....
A pierdolisz typowe populizmy. Setki, a nawet tysiące ludzi w tym kraju ma broń palną(ja m.in.). Są strzelaniny? Nie ma. Są morderstwa nią dokonywane? Też nie.
wato pamiętać, że np. jeśli jesteś osobą która ostatni raz dźwigała coś ciężkiego i to była to zgrzewka wody mineralnej z lidla a sztuki walki opanowałeś z youtuba i to że dużo biegasz ale po mapach w CS to wszystko to raczej nie będzie miało dużego znaczenia i raczej skończy się dla Ciebie fatalnie no chyba, że terrorysta to 12 letni chłopak z Syrii więc może wtedy będziesz miał szanse....... chociaż też może być ci ciężko
-to lepiej się położyć ,poddać i czekać na kulkę?-jesteś pizdą
-nie wiesz co adrenalina potrafi uczynić z człowiekiem.-jesteś pizdą
- jak dla ciebie zgrzewka z lidla to "coś ciężkiego"-jesteś pizdą
-dużo biegasz po mapach cs-jesteś pizdą
Zresztą teraz zobaczyłem skąd jesteś : z dupy.Normalne dzieci rodzą się z pochwy.-jesteś pizdą
I zmień wiek na prawdziwy.pizdo.
a wystarczyło by dać broń obywatelom. zamiast się szarpać się w kiblu (akurat terroryście zacięła się broń, hehe) to ktoś by go wcześniej odpalił...
Jak najbardziej popieram dużo wolnościowych postulatów ale wolnego dostępu do broni w PL nie mogę sobie wyobrazić. Stoisz na przystanku, jakiś matoł cię zaczepi w stylu "co się kurwa gapisz" = strzelanina, imieniny u Andrzeja i scysja po wódzie = strzelanina, nabuzowane matoły pod dyskotekami = strzelanina, kolizja na drodze i motyw kozaczenia i wysiadania z auta = strzelanina, przemoc w szkołach = strzelanina. Ja wiem, że wraz z dostępem do broni zmieni się prawo karne ale chuj mi po tym prawie jak znacznie zwiększy się prawdopodobieństwo, że ktoś mnie zastrzeli.
"Proszę Państwa tutaj jest podejrzany plecak"
Po tych słowach podchodzi jakiś debil, żeby z niego coś zajebać. Taka wersja jest bardziej realna.
Pewnie dlatego wybuchł
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów