📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Abisal napisał/a:
Pytanie jest krótkie: Kiedy Nas to czeka?
Równie krótka odpowiedź: Jak sobie pościelisz, tak się wyśpisz...
Całe szczęscie że filmowy terrorysta nie ma Polski Walczącej na ramieniu i nie krzyczy "Jezus Chrystuuuuus, Jezus Chrystuuuuuus".
Kampania jest very good a wy oczywiście umiecie tylko narzekać pieski...
Bardzo fajnie zrealizowany film, mam nadzieje, że wskazówki z niego nigdy nam się nie przydadzą .
Ściągnijmy do kraju milion Da Silwów z okolic Manaus i dziwmy się, że wzrosła ilość obcinanych głów i napadów motopizdek w japonkach.
Co kraj to obyczaj, więc wolę ichne obyczaje oglądać z bezpiecznego miejsca.
Co kraj to obyczaj, więc wolę ichne obyczaje oglądać z bezpiecznego miejsca.
a wystarczyło by dać broń obywatelom. zamiast się szarpać się w kiblu (akurat terroryście zacięła się broń, hehe) to ktoś by go wcześniej odpalił...
werido napisał/a:
a wystarczyło by dać broń obywatelom. zamiast się szarpać się w kiblu (akurat terroryście zacięła się broń, hehe) to ktoś by go wcześniej odpalił...
Pulakom dać bron... tyś jest jebnięty.....
może nie dać bron tylko dać normalna możliwość posiadania dziwne jest myślenie ze nagle każdy by leciał do sklepu i kupował gnata to nie pringelsy ze za 10 kupisz ja byłbym osobiście za patosy by się wytłukły a ten co by sięgał nie po swoje by miał świadomość ze kulka i po nim tylko tez prawo musi być dostosowane bo teraz jak Cie ktoś okrada i przyjebiesz mu czymś ciężkim to ty możesz za pierwsza damę kryminału robić
"Proszę Państwa tutaj jest podejrzany plecak"
Po tych słowach podchodzi jakiś debil, żeby z niego coś zajebać. Taka wersja jest bardziej realna.
Po tych słowach podchodzi jakiś debil, żeby z niego coś zajebać. Taka wersja jest bardziej realna.
Brakuje tylko kulki w łeb dla terrorysty. Zawsze może być drugi. Jak się domyślam na koniec pojawiła się policja ale w ciemności można by było wziąć ich za napastników.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów