Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"Proszę Państwa tutaj jest podejrzany plecak"
Po tych słowach podchodzi jakiś debil, żeby z niego coś zajebać. Taka wersja jest bardziej realna.
pierdzielisz , robione były, co prawda amatorskie, jednak na bardzo szeroką skalę badania ma i okazuje się ze Polacy są jednymi z najuczciwszych na świecie
Mimo wszystko wolałbym, żeby jednak terrorystów nie wpuszczać do Europy. Zapobieganie jest zawsze lepsze niż leczenie.
Ale co ja tam wiem.
pamiętaj że jeśli walczysz w kiblu z napastnikiem i tak ci laska nie pomoże tylko zacznie drzeć ryja więc jaki z tego morał ? zostaw dziurawca tylko cię spowolni ;DDD
W razie potrzebny lepiej użyć jej jako ludzkiej tarczy
* - Film dotyczy tylko krajów, gdzie obywatele nie mogą mieć legalnie broni bez procesu koncesyjnego i pozwolenia, przez co stają się bydłem przeznaczonym na rzeź.
Ta. W kraju gdzie jest powszechny dostęp do broni (USA), kilkanaście razy w roku obywatele którzy mogą mieć legalnie broń bez procesu konsecyjnego i pozwolenia stają się bydłem przeznaczonym na rzeź. W sytuacji jak na filmie uzbrojeni obywatele doprowadziliby tylko do większej ilości ofiar.
A tak na koniec politycznie - dzięki za ten spot, serio, dzięki polityce PiS mamy mnóstwo sztonów, czukczów, czeczeńców, memlunów, dagemlunów i innych wschodnich kałmuków i zamachy się zdarzą. Otworzyli kurwa granice na wschodzie i wpuszczają każdego, przyjęliśmy najwięcej imigrantów spoza UE w całej Europie. Brawo wy i brawa dla wybrców pis, który nie wpuścił uchodźców!
-to lepiej się położyć ,poddać i czekać na kulkę?-jesteś pizdą
-nie wiesz co adrenalina potrafi uczynić z człowiekiem.-jesteś pizdą
- jak dla ciebie zgrzewka z lidla to "coś ciężkiego"-jesteś pizdą
-dużo biegasz po mapach cs-jesteś pizdą
Zresztą teraz zobaczyłem skąd jesteś : z dupy.Normalne dzieci rodzą się z pochwy.-jesteś pizdą
I zmień wiek na prawdziwy.pizdo.
to była informacja dla ciebie jak masz się zachować przygłupie
Jak najbardziej popieram dużo wolnościowych postulatów ale wolnego dostępu do broni w PL nie mogę sobie wyobrazić. Stoisz na przystanku, jakiś matoł cię zaczepi w stylu "co się kurwa gapisz" = strzelanina, imieniny u Andrzeja i scysja po wódzie = strzelanina, nabuzowane matoły pod dyskotekami = strzelanina, kolizja na drodze i motyw kozaczenia i wysiadania z auta = strzelanina, przemoc w szkołach = strzelanina. Ja wiem, że wraz z dostępem do broni zmieni się prawo karne ale chuj mi po tym prawie jak znacznie zwiększy się prawdopodobieństwo, że ktoś mnie zastrzeli.
Nie masz bladego pojęcia o czym piszesz.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów