📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Jakby to były polskie trzmiele to by jeszcze swojemu pierdolnął żadłem
"A w Polsce to...A jakby to było w Polsce...W Polsce by..." jak mnie wkurwia takie pierdolenie non stop. Jak sie nie podoba to wypierdalać. Trzeba miec troche samokrytyki, ale taki samokrytycyzm i brak wiary w siebie to tylko u nas mozna chyba spotkac. A dla trzmiela szacunek, ja ostatnio przegralem batalie z cma w pokoju majac zeszyt w rece, a ten takiego pajaka zadlem potrafi zdjac...
@up a kto powiedział że sie komuś tu nie podoba? po prostu tak u nas jest trzeba sie z tym pogodzić
Ja pierdole jaka narracja...
Wczoraj mnie taki ujebał w dłoń..... zaraz po tym zginął śmiercią tragiczną
banana894 napisał/a:
Wczoraj mnie taki ujebał w dłoń..... zaraz po tym zginął śmiercią tragiczną
Wpadł do garnka z zupą czy na patelnię?
Zesrał się a nie ratował drugiego. Też się idiota wpierdolił w pajęczynę i tyle w temacie.
Czy trzmiel umiera po użądleniu jak pszczoła? A jeśli nie umiera to żądło u odrasta?
Tylko pszczoły umierają. Nie odrasta, bo nic się nie dzieje z nim po użądleniu.
Trzmiele nie mają żądeł, a jak mają to ich nie używają. Widziałeś kiedyś, by trzmiel kogoś zaatakował? Dziwne, że ten drugi wpadł "na ratunek" jak to są typowe samotniki, latają w pojedynke.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów