Ataki na polskich Raperów
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up Tede ja reklamował
1 - Tede
2 - WWO Jędker
3 - Włodi
4 - WWO Sokół
5 - Numer Raz
6 - Tede (zachowanie prawidłowe)
7 - Diox ----------//---------------
2 - WWO Jędker
3 - Włodi
4 - WWO Sokół
5 - Numer Raz
6 - Tede (zachowanie prawidłowe)
7 - Diox ----------//---------------
w 7 to diox co prawda jest ale koncert byl eldo pieknie zlali kurwisko i chuj miala z obciagania znanej paly
Od kiedy Tede to raper?
wiecie co z nim zrobić !
jednak ktoś pilnuje porządku w świecie polskiej sztuki muzycznej bd
No gorzej niż murzyny... brudasy pierdolone tak się nie zachowują.
2:39 mimo że koleś najeżdża na sokoła( i vv)to ten jednak mu pomaga i wciąga go góry bo jest już świadomy że pseudofan może dostać soczysty wpierdol.I za to szacunek bo równie dobrze mógł zrobić to co Rysio Peja,czego jednak nie popieram
w 7:08 słychać gdzieś z publiczności okrzyk "SLAYER!"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów