Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
masz jakiś logiczny argument poparty.. czymkolwiek? czy pajacujesz bo za sznurek Ci ciągną?
utrata 20% objętości krwi - łagodny wstrząs
utrata 35 % - poważny wstrząs
utrata 45% - bardzo ciężki wstrząs
utrata 50% - śmierc
poderżnięcie gardła powoduje śmierć przez wykrwawienie (a nie np. uduszenie)
Jakie to wygodne... póki co nie musicie robic nic, dopiero za 20 lat zacznie się dziac cokolwiek, a do tego czasu będziecie sobie mogli trzaskac szabelkami i wzajemnie przekonywac, że jesteście solą tej ziemi. Aż przychodzi na myśl dawna szlachta siedząca po zaściankach, co złotej swej wolności broniła kuflem i widelcem... i przekonaniem, że swym warcholstwem stoją na straży Europy.
Lepiej się nauczycie czegoś, pracujcie, a przede wszystkim: miejcie dzieci, do cholery! Włóżcie jakiś trud w to, by do sytuacji, w której bojówki muszą powstac, nigdy nie doszło! Bo co jeśli dojdzie do walki, a po naszym zwycięstwie okaże się, że walczyc nie było o co?
Irytują mnie po prostu komentarze, z których nic nie wynika, poza kilkoma piwami dla "dzielnego wojownika".
bary110up
masz jakiś logiczny argument poparty.. czymkolwiek? czy pajacujesz bo za sznurek Ci ciągną?
utrata 20% objętości krwi - łagodny wstrząs
utrata 35 % - poważny wstrząs
utrata 45% - bardzo ciężki wstrząs
utrata 50% - śmierc
poderżnięcie gardła powoduje śmierć przez wykrwawienie (a nie np. uduszenie)
dusi się, uduszenie to nie śmierć wywołana bólem zciśniętej krtani tylko niedostarczeniem tlenu do mózgu skutkiem zatrzymania pracy płuc = krew nie ma tlenu = mózg nie ma tlenu
jak się upuści krew to skutek jest taki sam, mózg się udusi
dusi się, uduszenie to nie śmierć wywołana bólem zciśniętej krtani tylko niedostarczeniem tlenu do mózgu skutkiem zatrzymania pracy płuc = krew nie ma tlenu = mózg nie ma tlenu
jak się upuści krew to skutek jest taki sam, mózg się udusi
zwał jak zwał, chodzi jedno i to samo.
ja się chciałem dowiedzieć czemu nie ma krwi na ulicy i czemu kamerzysta nie ucieka od czarnucha z tasakiem który właśnie zabił żołnierza armii brytyjskiej..
Pierdolenie o szopenie. Wcale się ciapatym nie dziwie, postawcie się na ich miejscu: wasz spokojny trochę pojebany kraj gdzie ludzie sobie żyją w jaskiniach najeżdża banda cwaniaków z USiA, ustanawia swoje rządy, kradnie zasoby naturalne, niszczy gospodarkę, morduje wasze rodziny. I kurwa co, wy byście nie szukali zemsty bo wy jesteście z "cywilizowanego" kraju? I wy się nazywacie polakami którzy w swojej historii mają ponad 120 lat walki z zaborcami... ech to dzisiejsze nauczanie.
No to jedźmy do ruskich i niemiaszków upierdalać im łby na ulicach bo sie w 39 do nas wjebali
czemu kamerzysta nie ucieka od czarnucha z tasakiem który właśnie zabił żołnierza armii brytyjskiej..
Czasem jak widzisz coś szokującego to zamierasz. Nie możesz się nawet ruszyć z miejsca.
No to jedźmy do ruskich i niemiaszków upierdalać im łby na ulicach bo sie w 39 do nas wjebali
jeszcze nas nie wyżynają bo się za bardzo nie buntujemy i myślimy tak jak mówią w tv
Czasem jak widzisz coś szokującego to zamierasz. Nie możesz się nawet ruszyć z miejsca.
tak bardzo się nie mógł ruszyć z miejsca że wyjął telefon i zaczął kręcić?
chodzi Ci o dysocjacyjny stan zamroczenia który występuje pod wpływem skrajnie silnego i nagłego stresora, co więcej działa przez krótką chwilę a więc nie pasuje do tego przypadku. pod wpływem silnego stresu np. ataku dzikiego zwierzęcia (jak w tym przypadku), człowiek podejmuje pod wpływem adrenaliny, noradrenaliny i po części kortyzolu jedną z dwóch decyzji: walcz lub uciekaj. to takie ewolucyjne odpadki w mózgu ten kamerzysta sobie po prostu bez problemu filmuje..
mnie osobiście nie podoba się ta cała sprawa.
mnie osobiście nie podoba się ta cała sprawa.
Może illuminati za tym stali?
Człowieku, zanim mu łeb obcięli, to go jeszcze przejechali samochodem!
Może illuminati za tym stali?
a bo ja wiem kto za tym stoi. co ja kolombo?
nie łykam wszystkiego jak mi dają, dlatego mówię co mi się nie podoba. dopóki ktoś mi logicznie nie wyjaśni czemu na ulicy nie ma krwi a kamerzysta nie ucieka tylko czeka aż do niego podejdzie czarnuch z tasakiem który dopiero co zabił żołnierza - uważam to za ustawioną akcję która miała coś na celu. pytanie - co?
Mamy infrastrtukture w Polsce zeby pozbyc się tego problemu.
Niech Niemczy zrobią znowu to w czym są dobre.
Mogą wynając obozy w Polsce, krematoria są, komory gazowe tez.
I bedzie znowu przemysł w Polsce
Czas aby rozpocząc selekcje ciapatych
Czas aby rozpocząc selekcje ciapatych
A tu wejdą ci którzy nie będą chcieli pracowac
XD
Pozdrowienia od Polonii z Niemczech
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów