📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mi to sie w pale nie mieści, obiecuje że jak to ścierwo zacznie wsadzać ryj do polski(oby nie) to przystępuje do pierwszej lepszej bojówki przeciwko ciapatym
wielkie piwo za ten materiał, świetnie pokazuje całą sytuację jaka została przekłamana/niedopowiedziana na BBC News , wczoraj oglądałem tylko relacje właśnie na bbc i nic ani w tekście ani w reportażu nie dowiedziałem się tyle co od Pana Mariusza teraz ...
ciapaci do piachu .... tak swoja drogą w szwecji trwa 3 dzień zamieszek spowodowanych przez imigrantów, zgadnijcie jakiej religii są to wyznawcy ...
ciapaci do piachu .... tak swoja drogą w szwecji trwa 3 dzień zamieszek spowodowanych przez imigrantów, zgadnijcie jakiej religii są to wyznawcy ...
Powinniście jakiś system współpracy z Mariuszem opracować, bo tutaj też niezłą publikę ma
lolonzo , widzimy się w tej bojówce, jak zapewne zdecydowana większość sadoli
Przecież te zwierzęta się powinno trzymać w rezerwatach... a najlepiej w klatkach 3x3...wszystkich naraz
Wgl. ciekawe czy w przyszłości obozy koncentracyjne znowu znajdą swoje zastosowanie w "oczyszczaniu" europy, tym razem z ciapatych
Przecież te zwierzęta się powinno trzymać w rezerwatach... a najlepiej w klatkach 3x3...wszystkich naraz
Wgl. ciekawe czy w przyszłości obozy koncentracyjne znowu znajdą swoje zastosowanie w "oczyszczaniu" europy, tym razem z ciapatych
No kurwa, człowiek widzi takie rzeczy w UK, i się zastanawia nad tekstem w stylu SF- prawda czy fałsz. Daję bardziej ogarnięte fragmenty artykułu z jednej ze stron:
"Trzecia Wojna Światowa musi się rozpocząć od przewagi różnic spowodowanych(...) pomiędzy politycznymi Syjonistami oraz liderami Świata Islamu. Owa wojna musi być prowadzona w taki sposób, ze Islam (Islamski Świat Arabski) oraz polityczny Syjonizm (Państwo Izrael) wzajemnie się zniszczą. W tym samym czasie inne państwa, ponownie podzielone w tej kwestii będą powstrzymywane do punktu kompletnego wyczerpania fizycznego, moralnego, duchowego oraz ekonomicznego.(...) Wtedy na każdym miejscu, wszędzie, obywatele, zmuszeni do własnej obrony przed mniejszościami etnicznymi i rewolucjonistami, będą eksterminować owych niszczycieli cywilizacji."
No i się człowiek zastanawia czy walka z mniejszościami etnicznymi i niszczyciele cywilizacji to ciapaci w przyszłości...
Tutaj artykuł- radzę wziąć go na trzeźwo , gdyż jest napisany całkiem pod pryzmat jednej religii: zbawienie.com/plan3wojen.htm
"Trzecia Wojna Światowa musi się rozpocząć od przewagi różnic spowodowanych(...) pomiędzy politycznymi Syjonistami oraz liderami Świata Islamu. Owa wojna musi być prowadzona w taki sposób, ze Islam (Islamski Świat Arabski) oraz polityczny Syjonizm (Państwo Izrael) wzajemnie się zniszczą. W tym samym czasie inne państwa, ponownie podzielone w tej kwestii będą powstrzymywane do punktu kompletnego wyczerpania fizycznego, moralnego, duchowego oraz ekonomicznego.(...) Wtedy na każdym miejscu, wszędzie, obywatele, zmuszeni do własnej obrony przed mniejszościami etnicznymi i rewolucjonistami, będą eksterminować owych niszczycieli cywilizacji."
No i się człowiek zastanawia czy walka z mniejszościami etnicznymi i niszczyciele cywilizacji to ciapaci w przyszłości...
Tutaj artykuł- radzę wziąć go na trzeźwo , gdyż jest napisany całkiem pod pryzmat jednej religii: zbawienie.com/plan3wojen.htm
ja jestem tylko ciekawy czy dopuszcza do siebie myśl, że któregoś razu może się z nim stać to samo co z tym żołnierzem. przecież porusza tyle rzeczy, które na pewno nie wszystkim się podobają. z całym szacunkiem dla niego.
Powinni wyłapać całe to ciapate kurestwo, zapakować na statek i wyjebać do arabusów.
Myślę, że można nawet się zrzucić na sieke
Myślę, że można nawet się zrzucić na sieke
moglibyśmy spokojnie stworzyć największą w Polsce bojówkę przeciwko allachujom w naszym kraju
@lansnaskary każdy z dziennikarzy ma swoisty immunitet. jeżeli z Mariuszem stanie się cokolwiek motywacja do walki z ciapatą plagą będzie jeszcze większa niż teraz.
@lansnaskary każdy z dziennikarzy ma swoisty immunitet. jeżeli z Mariuszem stanie się cokolwiek motywacja do walki z ciapatą plagą będzie jeszcze większa niż teraz.
Cytat:
buddyści?
no ale kurwa zaraz STOP.
człowiek ma około 5 litrów krwi. umiera przy utracie 3 litrów. tak? no tak. poderżnęli mu gardło na gołym asfalcie tak? no tak. to gdzie jest ta krew (nie licząc TYLKO na rękach tego murzyna)?
człowiek ma około 5 litrów krwi. umiera przy utracie 3 litrów. tak? no tak. poderżnęli mu gardło na gołym asfalcie tak? no tak. to gdzie jest ta krew (nie licząc TYLKO na rękach tego murzyna)?
Pierdolenie o szopenie. Wcale się ciapatym nie dziwie, postawcie się na ich miejscu: wasz spokojny trochę pojebany kraj gdzie ludzie sobie żyją w jaskiniach najeżdża banda cwaniaków z USiA, ustanawia swoje rządy, kradnie zasoby naturalne, niszczy gospodarkę, morduje wasze rodziny. I kurwa co, wy byście nie szukali zemsty bo wy jesteście z "cywilizowanego" kraju? I wy się nazywacie polakami którzy w swojej historii mają ponad 120 lat walki z zaborcami... ech to dzisiejsze nauczanie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów