📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:40
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
koleś raczej kopy z baletu a nie sztuk walk czy piłki nożnej
Brak zimnej krwi, obok stoi duża trumna dla małpy, wypełniona wodą, a potem do gara i jest obiad, przecież to ich przysmaki.
Koleś jaka pizda, ja pierdolę. Zamiast przyjebać z całej siły murzy... znaczy małpie, znaczy, naczelnemu, to macha nóżką jakby się od komara odganiał. Dla ludzkości nie ma już chyba nadziei.
To chyba zwierzątko domowe, mieć kotka to takie nienowoczesne, małpkę se kupmy
Jak to jest chłop tej kobiety i ojciec tego dziecka, to ja mu dalekiej przyszłości nie wróżę w związku i bycia tatem. Babka wygląda mi na jakąś skośną i w jej żyłach krew przodków płynie zwanych nindżami czy samurajami, a ten hamerykanin pizdencjusz co zjadł dużo hamburgerów i kokakoli napił, no jprdle jak on ma bronić swojej kobiety i dzieciaka w taki sposób, to myślę że zwykłe bezdomne narkomany lepilej by to zrobiły. Na miejscu tej kobiety jebnełbym go w krzoki przy najbliższej okazji, a wieś cała po obejrzeniu tego wideło krzyknęłaby zgodnie ; lepilej daj psu, a nie mu 🤣
jakbym z buta przyłożył to by małpa poleciała jak piesek w Dniu Świra
Człowiek pizda, a nie chłop, a przede wszystkim ojciec, głowa rodziny... Idź pan w chuj z takim światem...
Żałosny typ.
patmon napisał/a:
Jak to jest chłop tej kobiety i ojciec tego dziecka, to ja mu dalekiej przyszłości nie wróżę w związku i bycia tatem. Babka wygląda mi na jakąś skośną i w jej żyłach krew przodków płynie zwanych nindżami czy samurajami, a ten hamerykanin pizdencjusz co zjadł dużo hamburgerów i kokakoli napił, no jprdle jak on ma bronić swojej kobiety i dzieciaka w taki sposób, to myślę że zwykłe bezdomne narkomany lepilej by to zrobiły. Na miejscu tej kobiety jebnełbym go w krzoki przy najbliższej okazji, a wieś cała po obejrzeniu tego wideło krzyknęłaby zgodnie ; lepilej daj psu, a nie mu 🤣
Nie musisz mu wróżyć przyszłości. Swoje DNA już złożył w potomstwu nie(stety).
Jakie ślimaki , jeden kop i by małpa nie wiedziala gdzie spierdalac.
Ale pizda xD złapac i rzucić to do tej wody xD
To jest postawa poniżej dna! Jak mozna zostawić swoje dziecko i samemu uciekać! Dno! Powinno się odbierać prawa rodzicielskie takim!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów