📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 10:53
koleś raczej kopy z baletu a nie sztuk walk czy piłki nożnej
Brak zimnej krwi, obok stoi duża trumna dla małpy, wypełniona wodą, a potem do gara i jest obiad, przecież to ich przysmaki.
Koleś jaka pizda, ja pierdolę. Zamiast przyjebać z całej siły murzy... znaczy małpie, znaczy, naczelnemu, to macha nóżką jakby się od komara odganiał. Dla ludzkości nie ma już chyba nadziei.
Jak to jest chłop tej kobiety i ojciec tego dziecka, to ja mu dalekiej przyszłości nie wróżę w związku i bycia tatem. Babka wygląda mi na jakąś skośną i w jej żyłach krew przodków płynie zwanych nindżami czy samurajami, a ten hamerykanin pizdencjusz co zjadł dużo hamburgerów i kokakoli napił, no jprdle jak on ma bronić swojej kobiety i dzieciaka w taki sposób, to myślę że zwykłe bezdomne narkomany lepilej by to zrobiły. Na miejscu tej kobiety jebnełbym go w krzoki przy najbliższej okazji, a wieś cała po obejrzeniu tego wideło krzyknęłaby zgodnie ; lepilej daj psu, a nie mu 🤣
jakbym z buta przyłożył to by małpa poleciała jak piesek w Dniu Świra
Człowiek pizda, a nie chłop, a przede wszystkim ojciec, głowa rodziny... Idź pan w chuj z takim światem...
Żałosny typ.
patmon napisał/a:
Jak to jest chłop tej kobiety i ojciec tego dziecka, to ja mu dalekiej przyszłości nie wróżę w związku i bycia tatem. Babka wygląda mi na jakąś skośną i w jej żyłach krew przodków płynie zwanych nindżami czy samurajami, a ten hamerykanin pizdencjusz co zjadł dużo hamburgerów i kokakoli napił, no jprdle jak on ma bronić swojej kobiety i dzieciaka w taki sposób, to myślę że zwykłe bezdomne narkomany lepilej by to zrobiły. Na miejscu tej kobiety jebnełbym go w krzoki przy najbliższej okazji, a wieś cała po obejrzeniu tego wideło krzyknęłaby zgodnie ; lepilej daj psu, a nie mu 🤣
Nie musisz mu wróżyć przyszłości. Swoje DNA już złożył w potomstwu nie(stety).
Jakie ślimaki , jeden kop i by małpa nie wiedziala gdzie spierdalac.
Ale pizda xD złapac i rzucić to do tej wody xD
To jest postawa poniżej dna! Jak mozna zostawić swoje dziecko i samemu uciekać! Dno! Powinno się odbierać prawa rodzicielskie takim!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów