📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
tom boy wymiatal
konsola zajebista, ale dykcja tego typa zaciska pięść w kieszeni...
spam w kto jest bardziej oldschoolowy za 3 2 1.
Speszony napisał/a:
Coś dla starych sadoli..
Sam jesteś K***a stary!
Ale atari pamiętam piękne lata 90
Czy pamięta ?
Do dzisiaj mam 2 działające egzemplarze tylko zjebały mi się styki w joysticku !!! Na szczęście mam emulator na PC
Do dzisiaj mam 2 działające egzemplarze tylko zjebały mi się styki w joysticku !!! Na szczęście mam emulator na PC
A ja kurwa nie miałem tego całego Atari. Zacząłem grać dopiero na pegasusie a potem na PC w demówki z czasopism z 2001 roku. Właśnie gry na PC z przedziału 1990-2005 lubię najbardziej i mam do nich sentyment.
Pamiętam te czasy, wraz z moim bratem tak napierdalaliśmy całą noc że jak rano była pobudka to na palcach odciski Ale sie ojciec darł, był zakaz grania na miesiąc
ojciec taką miał, grał ze mną jak był już po 30-tce a ja miałem kilka lat to tak dokurwiał że aż joysick połamał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów