dokładnie, też mnie wkurwiają hasła: "chrześcijanie to debile", jakby kurwa żydzi czy muzułmanie byli kurwa fajniejsi
Trochę chujowe twierdzenie i pewnie przez katolika wymyślone
Co to znaczy "prawdziwy ateista" ? Według katolików to pewnie taki co nie może nic krytykować a zwłaszcza ich religii c'nie?
- pieniądze publiczne idą na instytucje religijne
- nie wybraną przez siebie, to jest kwestia tego, że żyje wśród katolików a nie np wśród żydów czy muzułmanów czy wyznawców potwora spaghetti
- religia w przestrzeni publicznej
- wolność słowa
Jeżeli powiem, że prawdziwy polak powinien wpierdalać cebulę 3x dziennie to jeżeli ktoś nie lubi cebuli to już nie może być prawdziwym polakiem?
Prawdziwy ateista ma wyjebane na jakąkolwiek religię, a nie jedzie pod wybraną przez siebie
Dokładnie...
Umiesz czytać ze zrozumieniem? Ateista, to ateista. A z tą cebulą to pomyliłeś Polaków z Żydami. Wkrótce w chuj ludzi będzie miało tak mózg zaorany, że rzeczywiście uwierzą w Polskie obozy zagłady
Umiesz czytać ze zrozumieniem?
I Vice versa?
Wkrótce w chuj ludzi będzie miało tak mózg zaorany, że rzeczywiście uwierzą w Polskie obozy zagłady
Już mają, skoro nie wiedzą, że nazywanie polaków cebulakami jest celowe
dokładnie, też mnie wkurwiają hasła: "chrześcijanie to debile",
Właśnie o to chodzi, niesprawiedliwe wrzucanie wszystkich chrześcijan do jednego worka. Debilami są przede wszystkim katole.
Wkrótce w chuj ludzi będzie miało tak mózg zaorany, że rzeczywiście uwierzą w Polskie obozy zagłady
Polskie obozy zagłady, ewentualnie polskie obozy śmierci, tudzież polskie obozy koncentracyjne. Ich istnienie nie jest kwestią wiary, tylko faktów historycznych.
Polskie obozy zagłady, ewentualnie polskie obozy śmierci, tudzież polskie obozy koncentracyjne. Ich istnienie nie jest kwestią wiary, tylko faktów historycznych.
Hahaha o ja pierdole, szanuje
Kolejny inteligentny inaczej, który nie rozumie, że ateizm to jedynie brak wiary w bogów i kropka. Nie ma żadnych innych zasad, ideologi, żadnych obostrzeń. Prawdziwy ateista to taki który nie wierzy w boga/bogów. Koniec. Wszystko inne zależy już od niego. Może sobie nienawidzić i walczyć z każdą religią na świecie, a może sobie mieć wyjebane w nie wszystkie. Może być miłym albo wrednym człowiekiem. Może kochać i szanować a może nie szanować i wykorzystywać, zarówno ludzi jak i naturę. Może być inteligentny i oczytany albo głupi jak but i nie umieć nawet czytać. Wbij to sobie do głowy.
A co? Chciałbyś nam obciągnąć?
Czy może chciałbyś, byśmy nasrali ci na klate?
sezamkowyRozpierdol, Loaloa, ależ ja bym się z wami chciał zobaczyć twarzą w twarz... Moment by wam pała zmiękła pajace...
podaj dane. bo jakoś w ciebie nie wierzę internetowy herosie nawet kumple się założyli o flaszkę ze dasz dupy.i obaj obstawiają ze dasz.ja też
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów