Ateista zmarł, po czym zdziwiony otwiera oczy i ukazuje mu się brama. Zauważył go Św. Piotr i poszedł przedyskutować sprawę z "szefem":
- Boże, pod bramą stoi ateista i czeka aż mu otworzymy. Co powiedzieć?
- Że mnie nie ma.
Ateista zmarł, po czym zdziwiony otwiera oczy i ukazuje mu się brama. Zauważył go Św. Piotr i poszedł przedyskutować sprawę z "szefem":
- Boże, pod bramą stoi ateista i czeka aż mu otworzymy. Co powiedzieć?
- Że mnie nie ma.
@cener
Czytałem trochę o teorii Wielkiego Wybuchu i zawsze się zastanawiałem co to do kurwy nędzy jest ta "osobliwość". Może Bóg ma tak na drugie
Widzę że ciemnogrodzianów nie brakuje nam na sadisticu i dobrze. Wierzący na ogół są naiwnymi kretynami, którym można wciąć wszystko, a oni będą konsekwentnie wpajać to swoim dzieciom, już od niemowlęcych lat.
Do tego hipokryzja od nich biję taka, że nie sposób im ufać. Dziwnie wyprane mózgi, raz że naiwne, dwa że kłamliwe..
Macie tutaj coś na rozweselenie, w końcu nawet jakby istniało niebo, to i tak się żaden mieszkaniec planety Ziemia, tam nie dostanie. A to z jasnego powodu, wszyscy (wliczając mnie) jesteście pierdolonymi kłamliwymi, zbydlęconymi podludźmi - którzy nie mają w tym stadzie (ludzkość) szans przetrwania człowiekiem.
Tak jest bracie! Miecz w dłoń i do boju! Na pohybel wierzącym! Obserwując posty niektórych można dojść do wniosku że niedługo powstanie nowa religia... ateizm. A swoją Biblię oprą na Koranie, bo w ich wypowiedziach więcej przemocy niż w Starym Testamencie.
To jest patent, wszedł na sadola, przeczytał kawał i odebrał to jako świętą wojnę przeciwko ateistom
Sam fakt, że wierzycie w ten obraz w którym żydki są pierwotnymi Panami, budzi we mnie.. irytacje.
@ S.O.A.D.
(...)czyli COŚ istniało zawsze tylko było w kij gęste
Józef Ka., przyjąłem i nadstawiam drugi policzek bracie. Bij!
A we mnie budzą irytacje niedoedukowane, głupie, żałosne, leniwe osiołki które zamiast samemu poczytać PŚ powtarzają jakieś kłamliwe teorie.
Dla czego to piszę? Bo gdybyś miał trochę olejku w głowie bracie i własne zdanie to byś wiedział że Izraelici byli narodem wybranym do wydania na świat Zbawiciela. Do tego właśnie byli wybrani. A to że oni zrobili z siebie nadludzi to już inna sprawa... Tak więc doedukuj się, później będziemy mogli dyskutować.
Ale z głębi serca wybaczam Ci bracie, masz prawo błądzić. Nie każdy rodzi się rozsądny i z cechą do posiadania własnego zdania
@S.O.A.D. Wielki Wybuch to teoria o powstaniu wszystkiego z gęstej osobliwości, a więc nie z niczego
@ S.O.A.D.
jak sie kurwa nie znasz to się nie wypowiadaj bo się błaźnisz
Teoria wlk wybuchu:
Według tego modelu ok. 13,75 mld lat temu dokonał się Wielki Wybuch – z bardzo gęstej i gorącej osobliwości początkowej wyłonił się Wszechświat
czyli COŚ istniało zawsze tylko było w kij gęste
@Miczok13
jestem ateistą, ALE: teoria Wielkiego Wybuchu to też teoria o powstaniu wszystkiego z niczego.