📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Ale jeden speeda dostał.
Jak słyszę to alahaakbar to mnie krew zalewa, tak samo jak o mój boże, jezu, ma ryja.
religie to to samo, nieważne czy: "katolicyzm" (to nie: "chrześcijaństwo czy: "islam".
najgorzej, że nawet ateiści tak wołają non stopa
religie to to samo, nieważne czy: "katolicyzm" (to nie: "chrześcijaństwo czy: "islam".
najgorzej, że nawet ateiści tak wołają non stopa
@ Szymon86 no, a co w tym dziwnego Słyszą te słowa od najmłodszych lat to i im się utarło, że tak się mówi, a nie myślą o znaczeniu, bo tak się po prostu mówi
jebło to jebło na huj drążyć, lepiej mi powiedzcie czy po nowelizacji ustawy w 2018 roku można postawić lekką konstrukcję blaszaną pełniącą funkcje wiaty nie związaną trwale z gruntem więc nie może być nazwana ani budynkiem ani garażem (pomimo że taki blaszak tak wygląda) do 20m2 bez pozwolenia a nawet zgłoszenia. Wcześniej aby coś mogło być nazwane wiata musiało spełniać warunek jesdnej otwartej ściany, a teraz niby wystarczy że spełnia tylko jeden z warunków którym przykładowo może być brak fundamentu lub jakiegokolwiek związania z gruntem.
ATGM? Air-to-Ground Missile? Powietrze-ziemia? Przezież to klasyczny pocisk ziemia-ziemia...
Prawie., bo"to" się w skrótach nie liczy. Air-to-Ground Missile to AGM,. ATGM to skrót od Anti-Tank Guided Missile.
@Niemamskarpet
Można.
Można.
hagis napisał/a:
0:44 on się tam zlagował?
Szarpie za klamkę, próbując otworzyć drzwi, jednak podoba mi się Twój tok myślenia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów