📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Wygląda jak taki fajny fajerwerk. Tylko taki fajniejszy bo dla dorosłych
Dobrze, że miałem w tle odpalony daft punk one more time to prawie nie słyszałem tego kozojebczego allahowania akbaru.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Niby fajne, ale ATGM to typowy przeciwpancerny system. Przeciwpancerny oznacza że ma rozpierdalać warte kilka milionów dolców czołgi i wozy pancerne a nie kilku ruchających kozy szmatogłowych niedojebków po dolarze sztuka.
Kriski napisał/a:
Niby fajne, ale ATGM to typowy przeciwpancerny system. Przeciwpancerny oznacza że ma rozpierdalać warte kilka milionów dolców czołgi i wozy pancerne a nie kilku ruchających kozy szmatogłowych niedojebków po dolarze sztuka.
Oni mają na to wyjebane, bo sponsoruje ich cała żydowska śmietanka (USRAEL i IZRAEL)
Ci ciapaci są tak ciapaci ze aż rakieta ochujała i nie wiedziała gdzie ma trafić
Ten ATGM to 9m133 Kornet-E, bardzo fajna konstrukcja swoją droga, w locie wiruje w celu wyminięcia kontrpocisku. ruscy mają łeb do tych spraw :3
Dokładnie miałem to napisać, co ich to obchodzi ile kosztuje jak mają to od usa albo skądś zajebali.
W rosji to nawet pociski są najebane %-)
W rosji to nawet pociski są najebane %-)
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów