Chyba najbardziej epicki opening DBZ(mimo, że funmade), jaki w życiu widziałem. Ja prawie się spuściłem na sam widok
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
lasyk napisał/a:
Pranie mózgu jak widać miało miejsce od zawsze. Jedzmy gówno miliony much nie mogą się mylić.
Chodzisz do psychologa? To przestań, bo Ci nie pomaga...
amatorskie w dupe sobie wsadźcie! nie ma to jak stare db.
BurbonPL napisał/a:
Chyba najbardziej epicki opening DBZ(mimo, że funmade), jaki w życiu widziałem. Ja prawie się spuściłem na sam widok
Twe dziewictwo jeszcze przez długi czas jest niezagrożone
chuj z tym, ze dostane 100 tys opierdoli i warna pol zycia ale...
Kurwa dorosnijcie...
Kurwa dorosnijcie...
wszyscy spuszczający się na samą myśl o takich chujostwach - weźcie rozmach a jebnijcie się w głowę
Czy jestem jedyną osobą która woli francuski dubbing + polski lektor niż japoński oryginał?
Też tak kiedyś myślałem dopóki nie obejrzałem japońskiej wersji Lektor psuje wszystko
^@up Właśnie że japoński lektor nadaje smaczku tej bajce
Niektórzy się zorientowali ale chyba nie wszyscy, to jest przeróbka z innego prześwietnego anime
watch?v=m2ju9FJNHJc (nie mogę wrzucać linków)
Jak Ci się czytać nie chce to pewnie tak, ja osobiście najbardziej lubiłem Amerykański dubbing.
W tym ,,fanmade" są sceny z dbgt, każdy prawdziwy fan nie uznaje ich do konwencji. DB zakończyło się na bubu (ewentualnie niedawno na wojnie bogów).
Tym którzy mają niedosyt DB polecam komiks dragonball multiverse - jest nawet po Polsku. (Linka nie wgram bo nie mogę)
Niektórzy się zorientowali ale chyba nie wszyscy, to jest przeróbka z innego prześwietnego anime
watch?v=m2ju9FJNHJc (nie mogę wrzucać linków)
przemo93c napisał/a:
Czy jestem jedyną osobą która woli francuski dubbing + polski lektor niż japoński oryginał?
Jak Ci się czytać nie chce to pewnie tak, ja osobiście najbardziej lubiłem Amerykański dubbing.
W tym ,,fanmade" są sceny z dbgt, każdy prawdziwy fan nie uznaje ich do konwencji. DB zakończyło się na bubu (ewentualnie niedawno na wojnie bogów).
Tym którzy mają niedosyt DB polecam komiks dragonball multiverse - jest nawet po Polsku. (Linka nie wgram bo nie mogę)
hudler napisał/a:
Za Dragon Balla zawsze piwo w ciemno, najlepsza animacja w historii całego anime.
Jebać resztę otakuzjebów, ale DBZ jest najlepsze.
Obejrzyj Hellsinga a zrozumiesz czymże jest sztuka animacji.
Zachwycanie się Cesarstwem Japońskim to homoseksualizm, a manga i anime to zniewieściały homoś i penis
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów