Chyba najbardziej epicki opening DBZ(mimo, że funmade), jaki w życiu widziałem. Ja prawie się spuściłem na sam widok
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
Muzyka zajebana z Shingeki no Kyojin/Attack on Titan jeśli się nie myle hahha
Za Dragon Balla zawsze piwo w ciemno, najlepsza animacja w historii całego anime.
Jebać resztę otakuzjebów, ale DBZ jest najlepsze.
Jebać resztę otakuzjebów, ale DBZ jest najlepsze.
W końcu ktoś musi to napisać..
To było ponad 10 lat temu, ale pamiętam jak zapierdalałem bodajże we wtorki bo kończyłem coś koło 15 do domu, żeby tylko to obejrzeć. To były czasy... A tylko pedały nie oglądały Dragon Balla
To było ponad 10 lat temu, ale pamiętam jak zapierdalałem bodajże we wtorki bo kończyłem coś koło 15 do domu, żeby tylko to obejrzeć. To były czasy... A tylko pedały nie oglądały Dragon Balla
Znaczy się jaranie tym to pedalstwo czy nie jednak? Bo chyba wszystkie roczniki lat 80 i 90 tych są tą kreskówką naznaczone...
takie o... myślałem że na prawdę będzie coś przy czym można będzie się spuścić a tutaj taka lekka średniawka...
BTW, ślepy Jesteś czy jak ? 0:49 SSJ 4, no Opening DBZ Jak się patrzy, mimo iż funmode, to niech chociaż podstawy ci fani znają.
Pranie mózgu jak widać miało miejsce od zawsze. Jedzmy gówno miliony much nie mogą się mylić. Najbardziej chora i zjebana bajka. Kame chame kurwa. To jest jak swego czasu tibia. Szajs dla pryszczatej gimbazy a wszyscy mieli kisiel w gaciach na samą myśl. Kółka różańcowe sobie robili wychodzili na dwór tylko po to żeby się pochwalić kto kogo ubil, a jak konto jednemu pojebali to chodził rozplakany po całym osiedlu chyba szukał drzewa żeby się powiesić. Tak samo widzę was. Pojebane dzieci uwielbiajace epileptyczno- shizofremiczne napierdalanki kolorowych ludzikow.
Fajny fanmade, ale i tak najlepszy Opening, notabene tu również wykorzystywany, związany z DBZ to :
youtube.com/watch?v=2LFlTESA4o8
I nie srać proszę o ost. 2 sekundy, że SSJ4 i Yī Xīng Lóng. Wiem.
youtube.com/watch?v=2LFlTESA4o8
I nie srać proszę o ost. 2 sekundy, że SSJ4 i Yī Xīng Lóng. Wiem.
kkndkkndkknd napisał/a:
Znaczy się jaranie tym to pedalstwo czy nie jednak? Bo chyba wszystkie roczniki lat 80 i 90 tych są tą kreskówką naznaczone...
Bo jaranie się Japonią to pedalstwo, a manga i anime to ciota i chuj, lecz pamiętać należy iż wyjątek potwierdza regułę
DBZ to była czysta epickość
Każdy lubiał jak sie rozjebywał teren, jak sie lali po mordach a pierwsze ssj było po prostu orgazmiczne.
Tylko cioty nie oglądały dbz i wolały koralgole.
Każdy lubiał jak sie rozjebywał teren, jak sie lali po mordach a pierwsze ssj było po prostu orgazmiczne.
Tylko cioty nie oglądały dbz i wolały koralgole.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów