📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Dziewczyna fajna - zamiast drzeć się w niebogłosy "AAAAAA ZWOLNIJ!!!" zaczęła mordę cieszyć.
Jakby miał tyle pieniędzy co wy to nawet bym się nie zastanawiał tylko wszystko zainwestował w złoto. A wracając do filmiku nie wiem jak to w innych częściach Polski czy świata ale na Lubelszczyźnie tzw gest "puszczania frytki" oznacza mniej więcej tyle co "goń się" a w filmie kiedy kierowca puszcza frytę do motocyklistów jest podpis "thank you bro".
@sestorme
W sumie tak naprawdę to o chuj Ci chodzi? Pobawił się typ w audi, pobawili się goście na moto. Wszystko w dobrej atmosferze i z miłości do prędkości. A Ty masz ból dupy że samochód pogonił motocyk....
W sumie tak naprawdę to o chuj Ci chodzi? Pobawił się typ w audi, pobawili się goście na moto. Wszystko w dobrej atmosferze i z miłości do prędkości. A Ty masz ból dupy że samochód pogonił motocyk....
Na tym przejeździe pewnie jakąś plakietką polityka macha ;p
@sestorme kurwa, gościu.. Ty masz 87mln funtów? Normalni ludzie nie mają tyle pieniędzy! Normalni w sensie zwykli zjadacze chleba.. tego już chyba nawet w złoto inwestować nie trzeba bo i tak wystarczy..
@bania88 kolejny bogaty i to w Polsce.. czyli kuźwa, jednak idzie.. chyba, że to jakoś ten 'pierwszy milion trzeba ukraść'.
co jak co, ale nie pomyślałbym, że tacy ludzie na Sadisticu się znajdują..
edit:
proszzzz, coś jeszcze?
@bania88 kolejny bogaty i to w Polsce.. czyli kuźwa, jednak idzie.. chyba, że to jakoś ten 'pierwszy milion trzeba ukraść'.
co jak co, ale nie pomyślałbym, że tacy ludzie na Sadisticu się znajdują..
edit:
proszzzz, coś jeszcze?
Boże ile pasów - nie wiedział bym który wybrać
Jak dla mnie to kierowca audi ścigał sie sam ze sobą.ci na moto jakoś nie widać było, żeby cisneli
Same bogacze na tym sadolu. No już, ujawniać imiona i nazwiska żebyśmy wiedzieli z jakimi celebrytami mamy do czynienia
Borsukkk napisał/a:
Same bogacze na tym sadolu. No już, ujawniać imiona i nazwiska żebyśmy wiedzieli z jakimi celebrytami mamy do czynienia
imię moje widzisz w screenie, niech tyle Ci wystarczy
Ja pierdole co tu sie dzieje, jutro powiem kumplom ze skarbowki gdzie szykowac kontrole.
ps. Ja mialem nawet 30.000.000$ bo przeszedlem GTA V
ps. Ja mialem nawet 30.000.000$ bo przeszedlem GTA V
Możecie mi possać, bidaki.
MrZet napisał/a:
Urzekła mnie twoja historia.
R8 1600/600= 2.7 Kg/1HP
GSX-R 203/185= 1,1 Kg/1HP
Dobry wyścig.
tutaj wkradl sie pewien blad, bo porownujesz wage na sucho, oile w przypadku samochodow to niewiele zmienia, ale w przypadku motoru to juz jest spora roznica
270/198=1,5.
cos poczac wiekszosc fabrycznych motorow konczy sie przy 300 i na tym wygrywaja sportowe fury bo zapierdalaja sporo wiecej. ale znajdz nawet mocno sportowy samochod ktory do 200 przyspiesza w 7 sekund. podczas gdy wiekszosc sportowych motorow dostepnych od reki w salonach daje to w standardzie.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów