Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym po nim następującym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.______________
You've got to realize you're just the devil just as much as you're God.Zajebiście zapierdzielają a jakiś debil (czyt.Scarface) życzy im wypadku. Mam nadzieję że niebawem zobaczę jak jakiś gość pierdolnie tirem w samochód z twoimi starymi, a później będzie after jak przyjeżdżasz na miejsce wypadku i płaczesz smutny w deszczu, krzycząc "dlaczegoooooo...oooo?"
Skończ robić z siebie debila.
a u mnie kumple latają starymi cebrami f2 za 5-6tys i to klepanymi w garażu, bo nikogo nie stać na nowe moto..
Good evening, idiot hookers.Szkoda, ze wcale nie rowna walka, znalazl sie cwaniak w samochodzie za 150k funtow przeciwko produkcyjnej i jak najbardziej standardowej zabawce z linii produkcyjnej. Wpakowalby jeden z drugim niewiele wiecej kasy jak to moto warte + odpowiednia odziez to sierota z Audi by nawet nie zauwazyla ze moto polecialo. Troche kasy i mozna cuda zdzialac i nie trzeba wywalac niewiadomo jakich pieniedzy na przereklamowane cacka. Wystarczy za granice wyjechac.
Urzekła mnie twoja historia.
R8 1600/600= 2.7 Kg/1HP
GSX-R 203/185= 1,1 Kg/1HP
Dobry wyścig.
Szkoda, ze wcale nie rowna walka, znalazl sie cwaniak w samochodzie za 150k funtow przeciwko produkcyjnej i jak najbardziej standardowej zabawce z linii produkcyjnej. Wpakowalby jeden z drugim niewiele wiecej kasy jak to moto warte + odpowiednia odziez to sierota z Audi by nawet nie zauwazyla ze moto polecialo. Troche kasy i mozna cuda zdzialac i nie trzeba wywalac niewiadomo jakich pieniedzy na przereklamowane cacka. Wystarczy za granice wyjechac.
Proponuje pojedynek..
Kupię Ci najdroższe auto świata i pościgaj się z wystrzeloną przeze mnie kulą 7,62 za kilka zł zobaczymy kto wygra