18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
wodzwioski 2011-09-06, 12:07
Od tej muzyki zaczynam już srać tęczami... Ile można
Zgłoś
JURIJ_77 2011-09-06, 12:10 9
mattheo napisał/a:

Nie wazne jaki motor, byle 600 ma taki stosunek mocy do masy ze praktycznie kazdy samochod wymieka, wniosek z tego taki ze to czarne cos mialo dłubnięty silnik ładnie i mnie sie podoba

to było Audi RS4 (B5) - motorek 2,7 V6 30V biturbo dający 380KM przy 440Nm w zakresie od 2500 aż do 6000 obr/min (nie mylić silnika z VR6). Przyspieszenie do setki - 4,8sek i bez ogranicznika koło 300km/h Vmax. Autko jest bardzo wdzięcznym dla tunerów - bez większych problemów osiąga się 600KM i przyspieszenie rzędu 3,5sek do 100km/h. Prędkości maksymalne to grubo powyżej 300km/h. I myślę, że z tak dłubniętym autem miała by problem większość sportowych jednośladów. Pozdro
Zgłoś
mcmt 2011-09-06, 12:40 1
na huj nam te informacje skopiowane z wikipedii? Gość na motorze nie umie zmieniać biegów, ma refleks szachisty i nie przekracza 200km/h. Na dodatek nie umie wyprzedzać. Jak można tego nie widzieć
Jebnij się pan w łeb.

4.8L V8
BMW Klub Polska member
Zgłoś
JURIJ_77 2011-09-06, 13:06 7
mcmt napisał/a:

na huj nam te informacje skopiowane z wikipedii? Gość na motorze nie umie zmieniać biegów, ma refleks szachisty i nie przekracza 200km/h. Na dodatek nie umie wyprzedzać. Jak można tego nie widzieć
Jebnij się pan w łeb.

ojj chyba wszystkie pierdziawki w mieście objeżdżają twoją "super wyścigową lans-maszynę z Bawarii" i lekka frustracja cię łapie ...

czy ja napisałem, że koleś na motorku jest aż tak znakomitym kierowcą rajdowym jak ty? Z drugiej strony - przecież widać też, że do takiej jazdy jaką zaprezentował kierowca Audi, nie trzeba mieć umiejętności rajdowych takich, aż takich, jakie tylko ty posiadasz.

A ogólnie to mistrzu
Zgłoś
Shady_7 2011-09-06, 13:13
Tak jak pisali poprzednicy, utwór z tego filmiku przejadł się już tak samo jak Smoleńsk, dziury w polskich drogach, murzyni na bananowcu, pasażerowie bijący brawo, vlog Saurona, rymy Lecha Rocha Pawlaka, piwo bezalkoholowe na stadionach i głupie komentarze Brylanta.
Zgłoś
Sradowazy 2011-09-06, 13:24
@up i muzyka z Requiem dla snu
Zgłoś
mcmt 2011-09-06, 14:27
JURIJ_77 napisał/a:

czy ja napisałem, że koleś na motorku jest aż tak znakomitym kierowcą rajdowym jak ty? Z drugiej strony - przecież widać też, że do takiej jazdy jaką zaprezentował kierowca Audi, nie trzeba mieć umiejętności rajdowych takich, aż takich, jakie tylko ty posiadasz.

A ogólnie to mistrzu

Wyścigowym/wyścigowych kurwa! ... Kolesia na motorku objedzie wszystko co pojechałoby tu szybciej od 211km/h
Wrzesień a gimbusy z wikipedialną wiedzą teoretyczną wciąż na sadolu kurwa
Ma postów w temacie więcej niż przytrafiło mu się 200km/h czymś jechać...

4.8L V8
BMW Klub Polska member
Zgłoś
longlong7 2011-09-06, 14:29
co on na przerobionym skuterze go gonił?
Zgłoś
modyf 2011-09-06, 15:02

utwór sie przejadł???? na filmiku sprzed 3 lat??? ciekawe....

drugi jeszcze był z tej serii - znikające 'nie wiadomo co" tez wstawcie, moze ktos nie widzial...
Zgłoś
Cynkiel 2011-09-06, 15:23 1
Przecież to jest motor a nie audi...
Zgłoś
Wiochmen 2011-09-06, 15:55
mcmt napisał/a:

Jebnij się pan w łeb.

nie kazdy motor jezdzi po 300...nie wiem czy zauważyłeś ale ja tam nie widze owiewek,wiec raczej ciezko jest ostro zapierdalac,no i typ tam gdzie sie nie boi to cisnie,jak nie jest pewien swoich mozliwosci to na huj ma kozaczyc?a potem bedzie ze sie rozjebal jakis debil
Zgłoś
adam_małysz_bejbe 2011-09-06, 16:33
Jak szwaby to ten na "moturze" pewnie pedał no i ten licznik, kurwa.
Zgłoś
G................y 2011-09-06, 16:33
nie powiem Ałdi pierdolnięcie ma ... sądzę że moja ex. R6 nie podołała by
Zgłoś
pakicito 2011-09-06, 17:03
up@ racja, niektore hot wheels sie rozpedzaja do 200 km/h

a to co miga na tym predkosciomierzu za kazdym razem to zdobyty poziom doswiadczenia?
Zgłoś
logicoperation 2011-09-06, 17:49
Błędne skalibrowanie licznika w motorze (przekłamywał). Dziękuje dobranoc.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów