📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Na tym liczniku jest na pewno dostępny PacMan.
Tyle tylko że ta Audica to zabawka zbudowana przez naszych i bankowo Polak prowadził
@el dao
nie no nic, jak zdasz prawko za 5 lat i stary pożyczy matiza to spróbuj się ścigać z motorem.
nie no nic, jak zdasz prawko za 5 lat i stary pożyczy matiza to spróbuj się ścigać z motorem.
Audi w Niemczech na drodze.... WOW!
Tego jeszcze świat nie widział
aha, no i :
facebook.com/pages/phase2phase/109268672575439?ref=ts&fref=ts
Tego jeszcze świat nie widział
Kurwa, ta nuta z filmiku ma jakiś pierdolony rekord, bo jest w co drugiej kompilacji/filmiku na necie... Ja rozumiem, że może pasuje, ale kurwa bez przesady...
ThunderZ napisał/a:
@el dao
Dopiero po ściganiu się z motórem można doświadczyć zajebistości tego filmiku ?
Nie było w tym nic ciekawego, ot sobie jadą na drodze jak wiele innych pojazdów silnikowych.
Nie rozumiem tego motocyklisty; co on chciał zrobić? Bo na pewno jego celem nie było podążanie za tym uturbionym volkswagenem... Jechał jak pizda.
po tym jak moto powoli nabieralo predkosci mozna przypuszczac ze to jakas dychawiczna 600 wiec mogl sobie nie poradzic z jakims podrasowanym golfem, z litrem juz by mu tak latwo nei poszlo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów