up@ racja, niektore hot wheels sie rozpedzaja do 200 km/h
a to co miga na tym predkosciomierzu za kazdym razem to zdobyty poziom doswiadczenia?
To jest sygnalizator zmiany biegu.
1 kierowca motoru jezdzi jak pizda
2 mial slaby motor albo byl pizda
3gdyby mial motor min 150 koni i nie byl pizda wypierdolil by audi
Prawdo podobnie nikt z tych co tu tak cwaniacza nie ma zadnego motoru i jezdzic nie umie ale ku*wa kazdy mocny w mordzie.. Nagrajcie wy po takim filmiku i wstawcie to nic nie bede mowil : )
Ale wku*wia takie zachowanie ..
@ThunderZ
Prawko zrobione 2 lata temu A starszy daje Q7 =]
Q7 to jeszcze wpierdol, czy już pedofilia?
Do kilku UPów:
To jest Motocykl kurwa!
A filmik:
Ma zamontowaną kamerę i nie było rozpierduchy. Fake!
Ku*wa wy wszyscy takie kozaki, pi*dy a ciekawe ktory z was by tak o przekroczyl te 211km/h )
Prawdo podobnie nikt z tych co tu tak cwaniacza nie ma zadnego motoru i jezdzic nie umie ale ku*wa kazdy mocny w mordzie.. Nagrajcie wy po takim filmiku i wstawcie to nic nie bede mowil : )
Ale wku*wia takie zachowanie ..
O huj mu chodzi? Co to za problem przekroczyć 211km/h
Skąd gimbusy się biorą na sadolu we wrześniu kurwa!?
@ThunderZ
Prawko zrobione 2 lata temu A starszy daje Q7 =]
to zajebiście masz się czym chwalić ale szczerze to wole MOJĄ 15 letnia honde na którą sam tyrałem i przynajmniej nie muszę prosić się tatusia o pożyczenie autka .
co do cwaniaków że cipa jechała to chuj wiecie w w dupie byliście internetowi znawcy motoryzacji kurwa jego mać
przy 150 łeb urywa
poza tym zapierdalać 2 paki na zbity ryj to żadna przyjemność jak dla mnie
Poza tym z większością motocyklistów można się ścigać nawet mając ciut więcej niż 200 KM pod maską, bo motorkiem trzeba umieć przyspieszać co dopiero hamować i mieć nerwy na naszych drogach. Autkiem się to odbywa znacznie sprawniej. Jasne że z mocą 200 KM nie bedziesz sobie ich objeżdżać jak chcesz ale większości dotrzymasz jako tako kroku
Audi to prawie to samo co VW, wole BMW najlepiej wstawić tu M3 e46 z kultową rzędowa szóstka i wtedy by było super
Poza tym z większością motocyklistów można się ścigać nawet mając ciut więcej niż 200 KM pod maską, bo motorkiem trzeba umieć przyspieszać co dopiero hamować i mieć nerwy na naszych drogach. Autkiem się to odbywa znacznie sprawniej. Jasne że z mocą 200 KM nie bedziesz sobie ich objeżdżać jak chcesz ale większości dotrzymasz jako tako kroku
wyjdź proszę
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów