Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
To jak juz taka obeznana w Audi jestes, to powinnas wiedziec, ze konie MTM szybko uciekaja ze stadniny, co nie raz juz udowodnil Adam ze Sportmile - regularnie ruskim wpierdol spuszcza na Dragtimes.
W ktorym Need For Speed jest nowe RS4? A teraz pobudka, koniec marzen pajacu.
miałem prawo i samochód jak sikałeś jeszcze do nocnika psikutasie
Z tego co zawuażyłem to Audi ostatnio stało sie tym czym kiedyś było BMW,coraz więcej zwieśniaczonych,pseudo-stuningowanych Audic jezdzi po naszych drogach z łysymi dresami za kierownicą.
Nooo, nie bo lepiej starym Peugeotem jeździć żeby czasem nie wyjść na dresa.. Już niedługo będzie trzeba jeździć rowerem żeby czasem jakiś burek nie nazwał cie dresem bo jeździsz autem...
Tyle kasy wydać na samochód i dalej jeździć audi... ja już wolę cayenne turbo
Auto które wywodzi się od garbusa, robione dla starszych panów(lub młodych pedałów) i do tego gówniany SUV... Ja już wolę Audi.
Sam jesteś PEDAŁ nigdy cię nie będzie stać na takie autko i życzę ci żebyś został tanią dziwką na Bunga Bunga u ciapatych liż skarpete.
niech zdechnie w tej knajpie na zmywaku, a co
Audi - Volkswagen w cenie Mercedesa. WIecej nie ma co dodawac bo to starczy. a zdanie o drecholach przesiadajacych sie do audic z beemek to na szczescie szczera prawda. mniej tego talatajstwa rozbija sie w bejcach chociaz
Dokładnie. Każdy kto tak się "jara" Audi, powinien sprawdzić do kogo ta firma należy i zobaczy na podobieństwo jakie mają nowe modele Audi, VW i Skód.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów