Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
a co twoj stary ma tą bryke ?
największym przykładem bycia skończonym debilem jest włączanie do rozmowy rodziny
tak więc bujaj wory złamasie
ryj masz jak pedał
weś ić stont
Za głupie tępe picze które ukradły samochód i za dubstep piwka nie będzie. A auto jak auto. Zapłacisz 2 razy drożej a tej mocy na Polskich drogach i tak nie wykorzystasz. Do ścigania się na światłach co najwyżej. Ja bym wolała kupić używane autko w gazie. Jak by ukradli nie było by szkoda. A resztę kasy przeznaczyć na szaleństwa. Druga sprawa ,że wymiana głupiej lampki w takim autku to są koszta. Autko dla burżujów i szpanerów. NIe lubię stanowczo. A jak chcecie wyrywać cipki na to autko to powodzenia. Same wytapetowane kurewki patrzą na to czym jeździ facet.
serio jesteś kobietą? coś za mądrze piszesz
to nawet niezłe auto, szkoda że dla pedałów
Jak by Ci ktoś takie miał dać to byś i w dupala sie dał wyjeba* : )
No tak, bo przecież Twój Multipla jest taki męski.
No tak, bo przecież Twój Multipla jest taki męski.
Na pewno jest praktyczny. A jeśli auto ma świadczyć o męskości ... to świadczy wyłącznie o tym, że ktoś ma tu kompleks małego członka i nie jest to osoba jeżdżąca Multiplą.
qhash
pedała masz w spodniach cioto...
hahahha ależ się wszyscy fani ałdi spinają, no nie mogę
ubaw po pachI
pewnie byles pierwszy w kolejce nie?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów